2777
2789

مگه اخرش لباس عوض نمیکنید ؟

با همونا برو حالا یا کت شلواره یا مانتو 

یا پیراهن داری روش یه کت کوتاه بپوش و شال 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اخرش لباس عوض نمیکنید ؟با همونا برو حالا یا کت شلواره یا مانتو یا پیراهن داری روش یه کت کوتاه بپ ...

زشت نیس ؟ میترسم بد باشه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

من رفتنی شده با پیراهن وارد مجلس شدم 

ولی رفتنی اکثرا عوض میکنم 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
زشته گلم .مجلسی شیک تره.منم عروسی برادرزادمه لباس گیرم نیومد نتونستم بخرم نمیدونم چکارکنم بامانتو هم ...

عروسی نیس که عروسی نگرفتن عروس و دوماد از آتلیه میان بیرون دو ساعت میریم خونه شون یکم بزن و برقص برمیگردین 

زشت نیس ؟ میترسم بد باشه

نه بد نیست من خودم میپوشم ولی کت شلوار بیرونیه نه از این مجلسی های رنگی 

مگه شما همش با پیراهن هستین من بیشتر اوقات تازه تو تالار هم پیراهن رو میپوشم بعد موقع رفتن هم عوض می ...

تالار نمیریم عروسی نمیگیرن میریم خونه شون یکم بزن و برقص میکنن برمیگردیم نهایتش دو ساعت بمونیم