2777
2789
عنوان

اگه تدارک ببینید ولی مهمونا شام نمونن ناراحت نمیشید ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 47 پست
نه نمیشم نگه میدارم فرداش گرمش میکنم میخوریم نموندن دیگه ناراحتی براچی

دو‌ وعده ای نمیخوریم .من میخورما بچه ها و همسرم نمیخورن ولی اخه مگه من‌چقدر غذا میخورم‌کلی سلیقه به خرج داده بودم

مهربون باشیم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو‌ وعده ای نمیخوریم .من میخورما بچه ها و همسرم نمیخورن ولی اخه مگه من‌چقدر غذا میخورم‌کلی سلیقه به ...

خب یروز دو وعده ای بخورن چی میشه این لوس بازیا چیه 

نمیشه که اسراف کردو ریخت بیرون 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
خب یروز دو وعده ای بخورن چی میشه این لوس بازیا چیه نمیشه که اسراف کردو ریخت بیرون

بچه هام اصلا غذا خور نیستن همین وعده اولم دوقاشقم نمیخورن بزرگترین درد زندگی من غذا نخوردن بچه هامه جدا از این موضوع

مهربون باشیم☺️
خیلی ناراحت کننده هست .کارشون زشت بوده اما عوضش واسه سه روز غذا داری

ریختم تو ظرف دادم همسرم ببره برای سرایدار هم سوپ هم خورشت و زرشک‌پلو و سالاد .تعدادشون زیاده سهم اونا بوده ظاهرا

مهربون باشیم☺️

خیلی کار بدی کردن... حتما باهاشون صحبت کروی به روشون بیار که چقدر زحمت کشیده بودی اگه نمیخواستن بمونن باید میگفتن

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
بچه هام اصلا غذا خور نیستن همین وعده اولم دوقاشقم نمیخورن بزرگترین درد زندگی من غذا نخوردن بچه هامه ...

پس الکی تو زحمت افتادی

حیف ...

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕