2777
2789
عنوان

خانواده همسر

84 بازدید | 11 پست

دوستان خانواده همسرم خیلی اذیتم میکنن و پیششون زندگی میکنم

دیشب مادرشوهرم میگه هرجا میری باید بهم بگی

صبحی میگفت نگفتم و دست میذارم روی قرآن

نمیدونم چرا بعضیا خدا نشناسن

خدا بهت صبر بده مادرشوهرم ۵ روزه اومده نمیره اعصابم دیگه داره خرد میشه ، بهونه بچه هام ،شوهرم و از طرفی هم این اومده ... شوهرم میگه روم نمیشه بگم بره ک

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده مادرشوهرم ۵ روزه اومده نمیره اعصابم دیگه داره خرد میشه ، بهونه بچه هام ،شوهرم و از ط ...

بعضی وقتا ساعت هفت صبح میبینم یکی داره نگام میکنه

نگو مادرشوهرمه بدون در زدن اومده خونه

بعضی وقتا ساعت هفت صبح میبینم یکی داره نگام میکنهنگو مادرشوهرمه بدون در زدن اومده خونه

خیلی بی درک ان 

مادرشوهرم ۸ بیدار میشه 

من دیشب ۵ صبح تونستم بخوابم اول بچه هارو ب زور خوابوندم بعد شوهرم .... اونوقت ۸ صبح میگه زود بیدار شو بچه ها عادت کنن 

خب لعنتی نظم خونه ام رو بهم زدی

خیلی بی درک ان مادرشوهرم ۸ بیدار میشه من دیشب ۵ صبح تونستم بخوابم اول بچه هارو ب زور خوابوندم بعد شو ...

اوووه نگو که مادرشوهرم مهمون داشت و من ۸ماهه باردار بودم و شبا به زور خوابم میبرد منو ساعت ۷صبح بیدار کرد و میگفت براشون گردو بشکن

اوووه نگو که مادرشوهرم مهمون داشت و من ۸ماهه باردار بودم و شبا به زور خوابم میبرد منو ساعت ۷صبح بیدا ...

خدا بخواد اونیکی پسرش دعوت کرده میخواد بره فردا 

ولی خدا بهت صبر بده ک باهاشی

خدا بخواد اونیکی پسرش دعوت کرده میخواد بره فردا ولی خدا بهت صبر بده ک باهاشی

دیوونم کرده

بخدا اینقدر عصبی شدم که هرروز مریضم

چه شبایی که بخاطرش گریه میکنم

الانم خیلی دلم گرفته

میخایم خونه بسازیمو بریم ولی تا بریم من از دست فتنه هاش میمیرمخیلی زرنگهندیدی چجور همه رو بر علیه ت ...

تو هم سیاست داشته باش 

هرچند سیاست آرامش روان میخواد و تو الان نداری ولی سیاست ب خرج بده