2777
2789

خانمایی که تجربه چنین عمل هایی دارید یا اطرافتون داشتن لطفا بگید 

زن داداشمه نمیتونم از خودشون بپرسم

چه غذاهایی یه خوردنی هایی براش مفیده

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

الان داداشتون باید پیگیر باشه نه شما.

شما از زندگی کسی خبر ندارید پس اگه چیزی میدونید لطفا بگید، حتما یه علتی داره من پیگیرم

تلخ هیچکس پسند باشم بهتره تا شیرین مگس پسند، تو دنیایی که درامد سیگار و مشروب و عمل زیبایی از درامد کتاب بیشتره دنبال پسند شدن از طرف اکثریت نباش،خانما نگید چرا اینجایی میخوام همسر ایندمو بهتر بشناسم،با تشکر از فضولای سایت🙏🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای چیه؟؟ میشه کامل بگی ممنون میشم،

خودمم دقیق نمیدونم فک کنم وقتی توانایی باروری اسپرم مرد کمه این عملو رو زن انجام میدن و اسپرم رو با عمل وارد تخمدان یا رحم میکنن

به هر حال زمان حساسیه و قطعا به خوراک زن خیلی اهمیت داره چون عمل جراحیه

برای چیه اینکار؟؟ میشه بگید

👆🏻

برا صبونه کاچی یا تخم مرغ با کره طبیعی که جراحی کرده باشه اون زخم رو خوب میکنه. یا غذاهایی مث آبگوشت چیزایی که اهن زیاد داره همون گوشت و ابگوشت. اصولا هر چی که یه خانم باردار میخوره . مث خرما یا میوه مث گلابی. از غذاهای طبع سرد پرهیز کنه یا یه سری سبزی مث کاهو و کلم یا خیار و گوجه نخوره. میتونید همین نی نی سایت سرچ کنین غذاهایی که خانومای باردار میخورن چیه چون زیاد حضور ذهن ندارم منم هر چی خالم میخورد یادمه

سلام من زیاد چیزي نمیدونم راجب این موضوع فقط میدونم که چیزاي با طبع گرم مثل زعفران دارچین و ... نبای ...

بله اینارو میدونم خطرناکه ممنون

برا صبونه کاچی یا تخم مرغ با کره طبیعی که جراحی کرده باشه اون زخم رو خوب میکنه. یا غذاهایی مث آبگوشت ...

من شنیدم غذاهای طبع گرم خطرناکه، سرد هم خطر داره؟ 

غذاهای مقوی باید تو اولویت باشه

چیزای طبع خیلی گرم و خیلی سرد مصرفشون محدود یا کم‌بشه

تغذیه باید متعادل باشه

فیبر و پروتئین خیلی مهمه مصرفشون

پای مرغ هم اگر سوپش بخورند خوبه یا سوپ قلم

چیزایی مثل زعفران و تخم مرغ خام یا عسلی و پودر و خود دارچین زرشک و...نخورن بهتره

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

غذاهای مقوی باید تو اولویت باشهچیزای طبع خیلی گرم و خیلی سرد مصرفشون محدود یا کم‌بشهتغذیه باید متعاد ...

ممنون

سلام ، خداقوت🙏🏻✨

اینارو بهش بدین خوبه و ضرری نداره:
- غذاهای خونگی سبک:سوپ مرغ، برنج، سیب‌زمینی، فرنی، شیربرنج، پوره، حلیم
- میوه و سبزی تازه:مثل سیب، موز، انار، پرتقال، هویج، سبزی خوردن
- پروتئین: تخم‌مرغ آب‌پز، گوشت مرغ یا ماهی پخته یا بخارپز شده، عدس پخته  
- مایعات: آب، آبمیوه طبیعی، دوغ کم‌نمک، چای کم‌رنگ

از اینا دوری کنه:

غذای چرب و سرخ‌کردنی، فست‌فود، نوشابه، شیرینی زیاد، قهوه زیاد، سوسیس و کالباس.
بنابراین غذای سبک و خونگی، سبزیجات، میوه، نوشیدنی سالم و غذای چرب نخور. اگه دارو خاصی براش تجویز شده، طبق دستور دکتر عمل کنه.

موفق_باشید#