2777
2789

یه دختری  تو شهرمون هست سنش هم کمه ۲۱سال چند ساله از تهران اوندت  شهر ما  درس بخونه و اصالتن برای اینجا هستن و با مادربزگش زندگی میکنه 

این دختر میتونم بگم یک در میان با هر پسری بگم خوابیده و خودشم پیش ما اعتراف کرده و اصلا ناراحت نیست از این ماجرا  اگه هستید بگم ادامه شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه لطفا ادامشو نگو زندگی خودشه 

به من و شما ربط نداره 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بعدش

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

حالا یک ماه بعد دیگه با رفتارای دختره و هرز پریدن پسره فهمیده و دارن طلاق میگیرن و الان تو پروسه طلاق هستن 

همه میگن تقصیر دختره اس ولی من میگم تقصیر پسره و خانواده پسر هست که تو این دوره زمونه امروز میرن خاستگاری و فردا ازدواج میکنن 

نظز شما چیه 

از نظر من اگه قضیه برعکس باشه و یه دختر ندیده نشناخته با پسر هرز ازدواج کنه تقصیر دختره اس که زمان اشنایی نداده و فکر کرده قدیم هست که هز کی سنتی ازدواج کنه خوبه 

حالا چون ظاهرشم ساده بود یه روز خونه مادربزرگ همسایه میبینه و اینو برای نوه اش خاستگاری میکنه اونم ق ...

بععد

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

حالا یک ماه بعد دیگه با رفتارای دختره و هرز پریدن پسره فهمیده و دارن طلاق میگیرن و الان تو پروسه طلا ...

من میگم تقصیر هر دوشونه. خوب شد تموم شد این ازدواج. بچه که ندارن؟

کاربری دست ۷ نفره. ❕

من میگم تقصیر هر دوشونه. خوب شد تموم شد این ازدواج. بچه که ندارن؟

یک ماه بعد عقد طلاق دارن میگیرن 

ولی من میگم تقصیر مادر بزرگا هم هست که مثل زمان قدیم حس میکنن به راحتی میشه ازدواج کرد و برا دختر پسرا تعیین تکلیف میکنن