2777
2789
عنوان

سوپ برای گربه

88 بازدید | 15 پست

سبزیجاتم تموم شده مرغ و جو پرک و برنج اینا دارم به نظرتون تو سوپش برنج بریزم آخه میگن براشون خطرناکه از طرفی هم از دیشبه برنج خورده 

اگر سوپ مقوی و ساده برای گربه بلدید پیشنهاد بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنح و نون چون قند خونشو میبره بالا خوب نیست شیر هم بدون لاکتوز باید باشه خانه هم میتونی بهش بدین ولی در حد هفته ای دوقاشق غذاری زیادش خوب نیست ماست هم میتونی هفته ای دوقاشق بهش بدی زیادش یبوست نیاره براشهر سوالی داشتین از من بپرسین من ده سال گربه نگهداری کردم بیماریهاشو هم میدونم 

مسئله ای که دست و پامو بسته همینه سیب زمینی و هویچم تموم شده🤦به نظرم مرغ و یکم برنج و جو پرک بریزم؟

برنج نه قندشو میبره بالا اصلا خوب نیست نون هم نده بهش  جو پرک میتونی بدین بهش مشکلی نیست

برنح و نون چون قند خونشو میبره بالا خوب نیست شیر هم بدون لاکتوز باید باشه خانه هم میتونی بهش بدین ول ...

عه چه خوب چون من خودم تجربه نگهداری گربه ندارم این گربه دو سه روزه اومده دم خونمون مادرش گم شده همش همسایه مون بهش غذا میداد ولی اونا رفتن سفر کسی بهش چیزی نمیده برای همین اصلا نمیدونم چی بدم چی ندم 

به نظرتون مرغ همینجوری ریش ریش کنم بدم بخوره 

یا با برنج و جو و مرغ سوپ درست کنم چون سوپ تا الان نخورده میترسم دوست نداشته باشه و نخوره از طرفی چون دیروز زیاد برنج خورد میترسم مریض بشه 

و اینکه مرغ ریش ریش شاید سیرش نکنه