2777
2789
عنوان

ممکنه نظر نامزدم عوض شه❓کمکک

39 بازدید | 1 پست

بچه ها من از وقتی ازدواج کردم فکرم همش درگیره

من و نامزدم دو سال باهم دوست بودیم و من خیلی سخت راضی شدم باهاش ازدواج کنم. چون یه اختلاف نظر بززگ داشتیم. اون بچه دوست داره ولی من نه

حالا نه اینکه همین الان بخواد یچه دار شه. ولی میگفت وقتی وضع مالی مون خوب شد یچه دار شیم اما من اصلا دلم یچه نمیخواد.و سر آخر متقاعدش کردم که ما قرار نیس بچه دار شیم

حالا هی تو این فکرم نکنه چند سال بعد عروسی نظرش عوض شه بگه بچه میخواد؟ 

(دوستای عزیزم لطفا کسایی که بچه دارن یا بچه دوست دارن جبهه نیگیرن. من به یسری دلایل بچه دوست ندارم. خدا کوچولو هاتون رو یراتون حفظ کنه🤍) 

نباید ازدواج میکردی باهاش

چون در آخر اون غلبه میکنه به تو

چون به نظر فکر میکرده تو زندگی راضی میشی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نباید ازدواج میکردی باهاشچون در آخر اون غلبه میکنه به توچون به نظر فکر میکرده تو زندگی راضی میشی

یعنی به ظاهر راضی شده؟ 

آخه آدم منطقیه. بهش دلایلم رو قبل ازدواج گفتم. اونم قبول کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.