2777
2789
کی خریدینو کی برای فروش گذاشتین

تقریبا سه سال پیش

از تابستون پارسال گذاشتیم تقریبا ۴..۵ ماه خالی بود 

دریغ از یه مشتری درست حسابی کلا یه نفر بود اونم یه میلیارد زیر قیمت میخواست تازه میگفت باید خونه خودم فروش بره که بیام اینجا رو بخرم😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا همه جا رفتم . گفتم اینجا هم نظر بپرسم .

اگه واقعی باشه حرفات . با توجه به تاپیکی ک گفتی خونه رو بفروشی طلا بخری پدرت نمیذاره ! باید بگم خداروشکر پدرت هوش اقتصادی خوبی داره .. طلا نسبت به ملک هیچه . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
طلا فقط فیزیکی

طلای فیزیکی رو نمیشه باهاش بازی بازی کرد 

تو ۲۰ گرم طلا بخری دو سال دیگه هم همون ۲۰ گرمه 

ولی اگه یه مقدار بلد باشی با صندوق طلا میشه از نوسانات بازار استفاده کرد بعد دو سال ۲۰ گرمت رو بکنی مثلا ۴۰ گرم ولی خب ریسک های خودش هم داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دوستان زیادی داریم ک تو کار ملک و خریدو فروشن الان بازار کساده اما بعد از 25فروردین ملک نجومی میره ب ...

ممنونم ازاطلاعاتی که دادی عزیزم

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

شما اقا هستی؟! از خانمها مشورت میگیری؟

خانم ها خرن؟ چرا به خودتون می‌زنید اخه !