2777
2789
عنوان

درد زیرشکم از چیه

161 بازدید | 20 پست

🥲از امروز صبح که بیدار شدم خواستم بلند شم زیر شکمم پایین نافم اندازه یه کف دست انگار سفت میشه یکم درد میگیره بازهم میخوام بخوابم اونطوری میشم یه نظرتون دلیلش چیه؟

و یه درد کمی هم‌دارم زیرشکمم کلا همینجوری که در حالت عادی ام

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبوست دارین

اره کلا دارم 

ولی چند روزیه راحت بیرون روی داشتم

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

پریود ...

دین من=انسانیت🤍✨️همیشه سعی کردم با وجدان خودم جلو برم🤍✨️از نسل کوروش و یوتاب و آرتمیس و آریوبرزن و...🙂🤍✨️❤️🤍💚🦁با افتخار لرم✨️🤍<اگ با نظرم مخالفی خواهش میکنم مخالفتت رو با دعوا کردن اعلام نکن>

پریود؟

نه حالا ۱۳ ام موعد پریودم 

قبلا ام اینجوری نشدم

منم موقع تخمکگذاری اینطوری میشم

من علائم دیگه ندارم 

ولی خدانکنه حامله باشم🥲🥲