2777
2789

یعنی قباد پسر نصرت بود واقعا؟؟ 

یعنی مادر قباد ( ک انقد بزرگ اقا میگفت از برگ گل پاکتر بود) ب شوهرش خیانت کرده بود؟؟ 

اونم با نصرت؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه حتما

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خیانت نکرده بود که

برادر بزرگ آقا عاشقش شده بود

و خانمه حامله بوده و فکر میکردن شوهرش مرده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بلهو بزرگ اقا هم میدونست

اینکه بزرگ اقا به نصرت گفت من همه چیو میدونستم ولی یه جای کارو نخونده بودی که من قبادو دوست داشتم همین بود؟

یعنی مادر قباد خیانت کرده و بزرگ اقا میدونست اینو؟

نه قباد رو که باردار بوده با برادر بزرگ آقا ازدواج می‌کنه 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

مادر قباد وقتی شوهرش یعنی نصرت میفته زندان با برادر بزرگ آقا ازدواج میکنه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

پس بزرگ اقا چرا ب نصرت گفت من همه چیو میدونستم ؟

منظورش این بود میدونستم قباد با من نسبت خونی نداره

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم