2777
2789

برای حاجتم ۳۰ جز قرآن برای حضرت ابوالفضل خوندم که ضرر مالیم برگرده یک شب خیلی دلم گرفته بود گفتم خدایا چرامن ازت یک خونه ۱۴۰ متری میخام بهم نمیدی شب توی خواب دیدم که توی یک خونه خیلی بزرگ هستم و پایینش هم استخر داره همه جای خونه رو نگاه کردم و چشام پر اشک شد سرم وبالا کردم گفتم خدایا شکرت این خونه رو حضرت ابوالفضل بهم داده😭یعنی حاجتمو میگیرم؟؟

تعبیر خواب‌ها بستگی به شرایط فردی، احساسات و نیات او دارد، اما از نظر کلی، دیدن خانه‌ای بزرگ و زیبا در خواب معمولاً نشانه‌ای از گشایش، رزق و برکت است. همچنین استخر در خواب می‌تواند به آرامش و پاکی درونی اشاره داشته باشد.

از آنجایی که شما برای حاجتتان نذر کرده‌اید و در خواب، این خانه را به حضرت ابوالفضل نسبت داده‌اید، می‌توان گفت که این خواب می‌تواند نشانه‌ای از امید، استجابت دعا و برآورده شدن حاجتتان باشد. البته تعبیر خواب قطعیت ندارد، اما می‌تواند پیامی برای صبر و ایمان بیشتر باشد. بهتر است به تلاش و توکل ادامه دهید، شاید این خواب نویدبخش اجابت دعاهای شما باشد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دیشب خواب دیدم یه خونه بزرگ خریدیم داریم تمیزش‌میکنیم. من والا درگیری دیگه دارم همش ختم و نذر ازدواج فکر‌نمیکنم به خونخ ربط داشته باشه. در کل خواب خوبیه میگن 

منم دیشب خواب دیدم یه خونه بزرگ خریدیم داریم تمیزش‌میکنیم. من والا درگیری دیگه دارم همش ختم و نذر از ...

انشالله یک بخت خوب خدا نصیب شما بکنه ضررهای مالی منو هم برگردونم.منم همش درحال دعاو نذر هستم در واقع به این کارمعتاد شدم اونم شاید به خاطراینکه من خیلی از دعا خواندن معجزه دیدم 

انشالله یک بخت خوب خدا نصیب شما بکنه ضررهای مالی منو هم برگردونم.منم همش درحال دعاو نذر هستم در واقع ...

منم ختم و چله زیاد گرفتم ولی بعد ۵ سال هیچ اتفاقی نیفتاد.

خدا بزرگه حتما صداتون رو شنیده حاجت روا بشید انشاالله🌸

باورتون میشه هر سه رو انجام دادم؟ زیارت عاشورا و حشر سه بار حتی😔

عزیزم یک مراسم حلواپزون روز تاسوعا توی بازار تهران هست خیلی حاجت میده اگه نزدیکی حتما امسال برو دوست دارم هر راهی که بلدم بهت بگم مشکلت حل بشه

عزیزم یک مراسم حلواپزون روز تاسوعا توی بازار تهران هست خیلی حاجت میده اگه نزدیکی حتما امسال برو دوست ...

الهی چقدر مهربونید

کجای بازار هست این مراسم؟ اخه تاسوعا عاشورا که بازار بزرگ تعطیله ولی اگه بتونم حاجت بگیرم بختم باز شه میرم حتما😔

الهی چقدر مهربونیدکجای بازار هست این مراسم؟ اخه تاسوعا عاشورا که بازار بزرگ تعطیله ولی اگه بتونم حاج ...

عزیزم داخل بازار نیست چهار راه گلوبندک کوچه امیر چترچی همه کسانی که حاجت گرفتن میان اونجا با پیک نیک حلوا میپزن من خودم ۲ سال پیش رفتم وتاحدودی به حاجتم رسیدم حتی یک خانم اونجا بود که گفت شفای برادربیمارشو گرفته امسال هم میخام برم روز تاسوعا

الهی چقدر مهربونیدکجای بازار هست این مراسم؟ اخه تاسوعا عاشورا که بازار بزرگ تعطیله ولی اگه بتونم حاج ...

عزیزم اسم کوچیکت رو بگو موقع دعا خواندن برات دعا کنم چون میگن اول برای دیگران دعاکنیم بهتره

عزیزم داخل بازار نیست چهار راه گلوبندک کوچه امیر چترچی همه کسانی که حاجت گرفتن میان اونجا با پیک نیک ...

اگه خدا قسمت کنه امسال میرم🙏

خیلی لطف کردی عزیزدل❤️ انشاالله به هر چی میخوای برسی