2777
2789

ن اینک الان نده ها ن 

ولی درکل اوایل زندگیمون خیلی بهتر بود الان کلافه زبون دراز و پرو شده میگ راضی نیستم ازت احترامم نداری قدرم نمیدونی بهونها بنی اسراییلی 

منم میگمش همونقدر ک توخوبی واسه من منم خوبم واسه تو همین ی ماه پیش ۵۰ ملیون دادمش 

عنتر رو

خب دیگه براش زیادی شدی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری دلت اومد بهش ۵۰ دادی 

من شوهرم ۵۰۰ هزار بخواد هم زورم میاد بهش بدم آخر با کلی منت بهش میدم ولی بعدا ازش بیشتر میگیرم😅😅

همیشه میگه پس من چجوری حقوقم رو در اختیارت میذارم😊

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
بیخود پول میدی بهشیک قرون من به شوهرم نمیدمازش هم میگیرم پولاتفاقا از وقتی کار میرم بیشتر توجه میکنه ...

خب اونم واسه من خیلی بدرد میخوره خداییش همه سعی اش این بود تو زندگی منو خوشحال کنه من از تو نامزدی خیلی اذیتش کردم خیلی ولی بازم رهام نکرد برعکس بقیه 

تیک از دهنش خودش درمیاره میزاره دهن من هیچوقت هیچی کم نزاشت برام خاستم خوبی هاش جبران کنم

خب اونم واسه من خیلی بدرد میخوره خداییش همه سعی اش این بود تو زندگی منو خوشحال کنه من از تو نامزدی خ ...

جبران نکن

اینطوری فکر کن که وظیفه ی مردونگیشو انجام داده

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب اونم واسه من خیلی بدرد میخوره خداییش همه سعی اش این بود تو زندگی منو خوشحال کنه من از تو نامزدی خ ...

خب اشتباه میکنی وطیفه ی مرد هست که خرج کنه 

کارتت رو بزار جیبت شوهرت درست میشه داری اقتدارش رو میگیری بعد هم عادتش میدی که نقش مرد رو بازی کنی و پول بدی

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
چجوری دلت اومد بهش ۵۰ دادی من شوهرم ۵۰۰ هزار بخواد هم زورم میاد بهش بدم آخر با کلی منت بهش میدم ولی ...

من بگ جونتم بده میدم حتی ۲۰۰ ملیون طلا پارسال دادمش بدهیش دادم من تحمل ندارم حتی ی ذره غمگین ببینمش 

اخه خیلی دلم میسوخت براش الونم میسوزه

چون اونم دریغ نمیکرد ازمن الانم ک ی چیز میخام میخره بااینک حقوق دارم ولی بعضی وقتا مثل عنتر زبونش دراز میکنه مثلا میخام دکور بزنم میگ من پول ندارم واقعا نداره میگ خودت بده

خب اشتباه میکنی وطیفه ی مرد هست که خرج کنه کارتت رو بزار جیبت شوهرت درست میشه داری اقتدارش رو میگیری ...

ببخشید پنظورت دقیق نگرفتم 

میشه توضیح بدی بارها بمن گفت تو منو ادم حساب نمیکنی 

مردونگی واسه من نزاشتی نمیدونم درد تو دلش چیه نمیفهممش 

من بگ جونتم بده میدم حتی ۲۰۰ ملیون طلا پارسال دادمش بدهیش دادم من تحمل ندارم حتی ی ذره غمگین ببینمش ...

برو روی خودت کار کن 

دلسوزی اینجوری بدرد نمیخوره

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626
خب اشتباه میکنی وطیفه ی مرد هست که خرج کنه کارتت رو بزار جیبت شوهرت درست میشه داری اقتدارش رو میگیری ...

نمیدونم از چی ناراحته واقعا از اینکه شغلی نداره از اینک نمیتونه مثل من پول دربیاره نمیدونم چشه ک انقدر زودرنج شده