2777
2789

من عقدم متاسفانه طولانی شدنش باعث تنش شده بین ما

همسرم ی اخلاق خیلی افتضاحی که داره با کوچکترین رفتار اشتباه من تک تک رفتارای غلط اشتباه بد هرچی که داشتم و میاره تو مغزش اصلا یادش میره من آدمیم ک دوسش داره

انگار فقط و فقط بدیام یادش میاد

سرد میشه سرد میشه چندروز همینجوری 

منم واقعا حوصلم نمیکشه 

مثلا من دیروز سر ی چیز مسخره من عصبانی شدم گوشی رو روش قطع کردم 

دیشب میگه تو مثلا دوماه پیشم اینکارو کردی ی هفته پیشم اینو گفتی

گوشیو قط کردی از چشمم افتادی و فلان

الانم باهم اومدیم خونه مادربزرگم باهم حرف میزنیم ولی خب سرسنگینه باهام دیگه

دیشب مثل دوتا غریبه پیش هم خوابیدیم

دعای آشتی سراغ دارید جواب بده؟

مثلا بگم دعانویس دعای محبت بنویسه جوابه؟

بگید چیکار کنم

من از فاصله افتادن متنفرممم

عاشق عکاسی💕

عزیزم احتمالا شما نتونستین خوب اون موضوعو بین خودتون حل کنین که همسرتون دائم یاد همه اشتباهات هستن. یا اینکه آدم کینه ای هستن که هیچی رو فراموش نمیکنن. وگرنه توی رابطه وقتی کسی اشتباهی میکنه و بابتش عذرخواهی میکنه دیگه همه چی تموم میشه. مگر اینکه بازم اشتباهشو تکرار کنه که بگی تو فلان وقتم همین کارو کردی. 

اگه آدم کینه ای هستن زندگی باهاشون خیلی سخته. من با چنین آدمی در ارتباط بودم. نابود و کوچیکت میکنن. برای اشتباهاتی که شما میکنی باید تا آخر عمر معذرت خواهی کنی ولی از نظرش خودش هیچ اشتباهی نداره. 

بنظرم بشین باهاشون منطقی حرف بزن بگو رفتارت درست نیست. توی زندگی باید گذشت باشه. شما این کارو کردی که من چنین واکنشی نشون دادم. شما هم مقصری. 

برای ذکرم اگه میخواین بگین من یا ودود خیلی شنیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.