2777
2789
عنوان

ویروس جدید کسی گرفته

119 بازدید | 8 پست

پسرم از شنبه مریضه

بردیمش دکتر با اولین علامت یعنی حالش خوب بود اول سرم و پنی سیلین گرفت

تا دو روزم خوب بود

الان بعد دو سه روز دو روزه تب میکنه هی من فکر میکردم دیگه خوب میشه ک یهو دو روزه تب میکنه

کی پس خوب میشه

دخترمم شرایطش اوکی نیست سرماهم خورده چند روزه خیلی خستم خودمم ته گلوم میسوزه

ان شاالله خدا سفا بده عزیزم از کجا بفهمیم ویروس جذیده هست من دخترم یه کم ابریزش بینی داره خودمو و همسرمم سرما خوردیم البته شدید نیست ته گلوم میسوزه وابریزش بینی دارم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله خدا سفا بده عزیزم از کجا بفهمیم ویروس جذیده هست من دخترم یه کم ابریزش بینی داره خودمو و هم ...

این ویروسه انفولانزاس انگار

برای ما هم اوایل شدید نبود بعد چند روز یهو فوران کرده

این ویروسه انفولانزاس انگاربرای ما هم اوایل شدید نبود بعد چند روز یهو فوران کرده

یا خدا باید چکار کنیم عزیزم که زیاد نشه میدونید؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

منو پسرمم گرفتیم . مادرشوهرم مریض بود عمدا منو پسرمو بوس کرد بعد هم زمان سرفه میکرد تو صورتمون 😐 دو روز بعدش پسرم تب کرد منم سریع دارو گرفتم بهش دادم . شربت اموکسی کلاو دادم با شربت پلارژن . خودمم ازیترومایسین میخورم