2777
2789
عنوان

فقط جهت دردودل و مشاوره

132 بازدید | 15 پست

خوب نمیدونم از کجا شروع کنم ولی زمانی که تقریبا ۹ یا ۱۰ سالم بود یک علاقه ریزی به دوست برادرم داشتم ( ازمن ۴ سال بزرگتره) والان ۱۷ سالم هست و دوست صمیمی برادرم هست 

و خیلی پسر خوب و همچی تموم هست مهربون خوش اخلاق خنده رو و خوشگل و با شخصیت اهل نماز و ... 

اگر در  حالت عادی بودیم فکر میکردم که میان خواستگاری و.. اما خوب ما ها خیلی باهم فرق داریم هم ار لحاظ سطح خانواده و .. هم از لحاظ نوع زندگی 

پدر ایشون دکتره روانشناسی و خیلی هم معروف هستند هم در محله و هم بین خودشون و پدر من کارمند هست از لحاظ مالی هم با اینکه خونه هامون نزدیک هم هست ولی خوب اونها خیلی ثروتمند هستند 

و من در خونه تظاهر میکنم که ازش خوشم نمیاد تا یک وقت حساس نشن ولی جدیدا دوباره فکرم مشغول شده .. حتی یک بار مامانم بهم گفت که یک وقت خیال پردازی و.. نکنی چون اونها اصلا با خانواده هایی که عادی باشن وصلت نمیکنن و با خانواده هایی مثل خودشون وصلت میکنن 

مامانم درست میگه چون برادر ایشون با یکی از معروف های مشهد ازدواج کرده بود .

و من نمیدونم باید چیکار کنم الان هم نزدیک کنکوره و باید تمرکز کنم روی کنکور 

اما چون که اونها توی سن کم ازدواج میکنن و همش ترس این رو دارم که یک وقت ازدواج نکنه 

حتی نمیتونم تصور کنم که وقتی خبر ازدواجش رو شنیدم باید چه ریکشنی نشون بدم 

البته خوب من هم آدم معمولی نیستم واقعا تعریف از خود نیست ولی من حدود پنج ماه دیگه زبان انگلیسیم تموم میشه ، توی درسم خیلی خوبم ، چندتا مدال دارم 

البته میدونم اینها زیاد معیار و ملاک نیست فقط میخواستم بگم همچنین آدم معمولی هم نیستم 

واقعا نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچسب به درست

گور بابا ازدواج

دیرنمیشه نتررررررس

بعدا به این روزات خواهی خندید

توکل کن خدا

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

قدیما پسرا نگران بودن بدن سربازی عشقشون ازدواج کنه الان تو نگرانی

فقط بدون این بیاد خواستگاری یا نیاد خواستگاری تو باید بفکر درست باشی با خودخوری و فکر و خیال هیچی درست نمیشه.

قسمتت هر چی باشه همون میشه

گلم ازدواج کردن چ ربطی ب خوانواده ثروتمند داره مگه خون اونه از خون شمارنگین تره فکرزیادنکنه تا کنکور بدشم پسربخاد باهات ازدواج کنه هچ ربطی ب خانواده ها نداره چون شمادوتا باهم میخاین زندگی کنین  

اگر ازدواج کنه چیکار کنم ؟

اشکال نداره خوب قسمتت نبوده

من ۱۰ سال یکیو میخواستم 

با زور از خدا گرفتم و الان مثل س گ پشیمونم ولی دیگه بچه دارم

خدا همیشه بهترین رو میخواد اگه کامل بهش اعتماد کنی

گلم ازدواج کردن چ ربطی ب خوانواده ثروتمند داره مگه خون اونه از خون شمارنگین تره فکرزیادنکنه تا کنکور ...

بله شما درست میگی ولی همه چیز بستگی به خانواده داره 

اگر خانوادش نخوان قطعا نمیشه