2777
2789
عنوان

مامانایی که تجربه بچه بدغذا و کم غذا دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 43 پست
خب اخه دکتر تغذیه برای زمانی هستش که بچه بخوره و همکاری کنه الان دختر من هیچ جوره حاضر نیست چیز جدید ...

بله هیچ جوره دکتر تغذیه فایده نداره فقط میگه اینه بده اونو بده که بچه های ما نمیخورن

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای دقیقا پسر منم همبن بود بچگی میفهمم پیرم کرد با بد غذاییشالبته همون پلو و سیب زمینی باعث ورن گیری ...

مشکلات حسی منظورته؟اتفاقا دارم پیگیری میکنم

مهربون باشیم☺️
خب اخه دکتر تغذیه برای زمانی هستش که بچه بخوره و همکاری کنه الان دختر من هیچ جوره حاضر نیست چیز جدید ...

ازش آزمایش میگیرن وبعدش براش شربت تقویتی مینویسه

اسی عناب رو جدی بگیر دم کن تو یه شیشه ربی 

اول بکوب بعد بشورش بعد تا نصفه شیشه عناب بریز بعد آب جوش بریز درشو محکم ببند شب اینکارو بکنی صبح دم کشیده در طول روز بده بهشون

مشکلات حسی منظورته؟اتفاقا دارم پیگیری میکنم

اره من اینو خیلی دیر فهمیدم انشالله که برای شما موثر باشه چون چیزایی که میگی دوست داره دقیقا هموناست که پسر منم اون سن دوست داشت

ازش آزمایش میگیرن وبعدش براش شربت تقویتی مینویسهاسی عناب رو جدی بگیر دم کن تو یه شیشه ربی اول بکوب ب ...

عناب چه خواصی داره براش؟؟دوسالشه هااا بدم بهش؟

مهربون باشیم☺️
ازش آزمایش میگیرن وبعدش براش شربت تقویتی مینویسهاسی عناب رو جدی بگیر دم کن تو یه شیشه ربی اول بکوب ب ...

چه فایده ای داره؟ اشتها اوره؟

اره من اینو خیلی دیر فهمیدم انشالله که برای شما موثر باشه چون چیزایی که میگی دوست داره دقیقا هموناست ...

از مشکلات حسی چی میدونی چیا فهمیدی؟به مرور چجوری شد؟

مهربون باشیم☺️

اسی من خودم بدغذام 

روز به روز داره تعداد غذاهایی که میتونم بخورم کمتر میشه خودمم کلافه شدم😑

کاربرا گفتن دکتر تغذیه یا دکتر معده ممکنه کمکم کنه هنوز نرفتم ولی گفتم به شماهم بگم 

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
کم کم غذا خوردنش بهتر شد؟؟؟

هم اون بهتر شد مثلا قبلا حتی کتلتم نمیخورد الان اوکیه باهاش

هم اینکه من یادگرفتم چجور بهش غذا بدم مثلا اب گوشت نمیخوره من گوشت کوبیده درست میکنم با سس میدم اونو میخوره

یا اجیلو به صورت معجون با شیر میدم

یا الان میگه سیب زمینی سرخ کرده میخوام میگم قبلش یدونه تخم مرغ بخور بعد بهت میدم ...

دختر منم همین بود

اصلا لب به غذانمیزد

فقط سیب زمینی سرخ شده و کوکوسیب زمینی و کتلت 

بعد کم کم کوکوهم حذف کرد و فقط برنج خالی میخورد

منم برنجشو توی اب کوشت میپختم و اجیل هم اسیاب میکردم میزدم توی شکلات و بهش میدادم

بعد چند ماه یه روز جلوش ماکارونی گذاشتم و همه رو خورد.تقریبا یه سال فقط برنج و ماکارونی سیب زمینی خورد. تا اینکه چهارماه پیش باز درکمال ناباوریم کباب خورد

الانم چها ماهه داره چلوکباب و ماکارونی و کتلت میخوره

پیتزا هم دوس داره ولی باید خیلی به ندرت بهش بدم وگرنه باز همونم نمیخوره

دختر منم همین بوداصلا لب به غذانمیزدفقط سیب زمینی سرخ شده و کوکوسیب زمینی و کتلت بعد کم کم کوکوهم حذ ...

خوشم میاد بچه های بد غذا خوراکیای مورد علاقشونم مثل همه