2777
2789

کارمند هست با این گرونی ها زندگی ها سخت شده باید حتما ترکش بدم هم خودش به رنگ و رو بیاد هم پول هارو دود نکنه هر دو سه روز میخواد 600تومن خرج این کار کنه با حقوق کارمندی واقعا نمیشه 

عصبی و بی حوصله هست با هیچکس رفت و آمد نمیکنه همش میخواد بشینه تو خونه اوایل باهاش کاری نداشتم ولی الان دیگه واقعا دارم اذیت میشم شرایط کمپ بخاطر شغلش نیست باید تو خونه اینکار انجام بدم 

چندروز زمان میبره؟تا کامل پاک بشه؟

کسی تجربه ای داره؟میشه تو خونه؟

خانوادش همشون مصرف کننده هستن اونارو چکار کنم اگه بره باز وسوسه بشه اگه تعارفش کنن چی اگه دور از چشم من بهش بدن چی

قطع ارتباط که تا آخر عمرمون نمیتونیم بکنیم😔

یکی دوبار قبلا چندسال پیش تلاش کردم ترکش بدم ولی اونا وسوسش میکردن حتی مادرش یکبار دعوام کرد چکار بچم داری حالا یه بار اینجا بشینه چی میشه  اوایل نمیدونستم مصرف میکنه میرفت هر شب خونه خواهرش دیروقت میومد خونه شک کرده بودم وقت فهمیدم به مادرش گفتم ، گفتم الان حتما شوکه میشه نگران میشه عصبانی میشه ، کمک میکنه بهم تا ترکش بدم جلوی اینکارش بگیرم ولی خیلی راحت و عادی خندید بهم هیچی هم نگفت میدونست خودش 

من اون موقع 19 سالم بود باردار بودم نمیشد قهر کرد رفت خانواده خودم شهر دیگه هستن

ولی الان بصورت جدی میخوام ترکش بدم بسه دیگه هرچی پول هارو دود کرد این چندسال 

میدونی از چی میسوزم از اینکه اگه قرار باشه برا من یچیزی بخره زورش میاد ولی برا اون زهرماری نه 

اینقدر هم رابطه جنسی ما کم شده تبدیل شدیم به دوتا هم خونه هیچ تمایلی به رابطه نداره اینقدر به خودم میرسم ولی توجهی نمیکنه 

بگین چجوری باید ترکش بدم؟؟؟؟

هزار و یک جور برنامه برای آینده خودمون و بچهامون دارم ولی همینجوری داریم پس رفت می‌کنیم دوساله میخوایم ماشینمون عوض کنیم ولی پولی جم نمیشه 

راهکار بدین لطفااااا

مصرفش هم تر**یا**ک

تنهایی نمیتونی دوروز خماری بکشه دوتا بزنه همه چی یادت میره زنگ بزن یه سری دکترای ترک اعتیاد هستن باهاشون مشورت کن میان خونه ویزیتش میکنن برات توضیح میدن که چیکار کنی باید یه سری  داروهارو مصرف کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پدرم معتاد شد 

من گریههه مردم گرییهه کلی از خدا خواستم کمکم کنه کمکم کرد 

ولی الان که یادش میوفتم میگم تو که شماره اون ساقی ..... شده  رو داشتی چرا به پلیس ندادی. ؟؟ حرصصص میخورم حرصصص

بسپرش به خدا 

من حتی تو لیوانی که بابام اب میخورد دعا میکرد قران میخوندم که ترک کنه

حالا خودش هم میخواد ترک بده؟ ببین کاش بفرستید کمپ خودت فکر نکنم بتونی

اره خودش هم میخواد حتی پارسال رفت پکیج ترک اعتیاد که همش دلنوشته گیاهی بود 3 الی 4 میلیون بود خرید ولی نتونستم نخورد گفت میخوام برم بدن سازی مکمل خرید 6 میلیون ولی این مواد کوفتی ولش نمیکنه تا بره سمت ورزش نرفت بدنسازی

اره خودش هم میخواد حتی پارسال رفت پکیج ترک اعتیاد که همش دلنوشته گیاهی بود 3 الی 4 میلیون بود خرید و ...

خب پس به جای این چیزهای الکی، راضی اش کن بره کمپ، البته بگرد یه کمپ خوب پیدا کن