2777
2789

الان ب این باور رسیدم ک ادما از بی ریشه گی خودشون از بی اصل و نسب بودن خودشون گله مند هستن و تمام عقده و کینه شون سر کسایی خالی میکنن ک قوم بزرگ هستن و با ریشه پس هرقومی ک هستین افتخار کنید

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

چه قومی؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر قومی خوبی داره

اگه صرفا یه آدمی بوده که بد بوده دلیل بر این نیست بقیه بد باشن

اونم قطعا یه سری بیماری های روانشناسی داشته که اینجور بوده

اینقدر بدم میاد میان میگن هااا فلانی که از فلان جاست بده خو که چی 

حالا به هر دلیلی با یه ادم در ارتباط بودی که اهل اون منطقه بوده و ادم درستی نبوده دلیل بر بد بودن بقیه نیستش که 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

هر قومی خوبی دارهاگه صرفا یه آدمی بوده که بد بوده دلیل بر این نیست بقیه بد باشناونم قطعا یه سری بیما ...

دقیقاااا بخدا ما همه از یک خاک و‌بوم هستیم چرا بگیم فلان قوم بد هستن یا بگیم اصفهانیا خسیس ک بخدا نیستن یا بگیم خوزستانیا همه عربن و سیاه سوخته ک نیستن شمالیا بی غیرت ک بیشتر شهدا تو جنگ ازشمال کشور هستن...تورو خدا نکنید 

هیچ وقت ب گذشته برنگرد