2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا این گناهو میبخشه

209 بازدید | 29 پست

منظورم خودکشیه 

می‌دونم خیلیا میگن نمیبخشه و ازینجور حرفا اما هیچکس از روی خوشی خودکشی نمیکنه

مثلا زندگی انقدر بهش فشار میاره که مجبور به خودکشی میشه یعنی خدا درک نمیکنه؟ من فکر میکنم بعد چنین زندگی و مرگ دردناکی حداقلش باید اون دنیا به آرامش رسید نه اینکه اونجا بازم درد بکشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دلم  

بیخیالش شو

باشه ؟؟؟

اگه خودکشی کردی و نمردی و آسیب جسمی دیدی چی؟

اونموقع خدا عذابت میده ها

عزیزم همه سختی داریم تو زندگی 

تهش هممون میمیریم

بزا عزراییل به زور ببرتمون التماستو کنه

نه نمیبخشه این فرصت زندگی به ما داده شده وقتی خدا میبینه که خودمون از خودمون میگیریم معلومه که ناراحت میشه 

ببین زندگی هر سختی ای داشته باشه بهتر از اینه که ادم بعد خودکشی هزاران بار با همون روش بمیره یا چیزای بدتر حتی

بشین با خدا درد و دل کن ببین خوبیش اینه ادم زندس به امید به اینکه اوضاع خوب میشه بشین دعا کن نذر کن ان شا‌الله که درست بشه❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

اخه ما فک میکنیم فشار زیادیههمون لحظه ی میلیارد بهمون بدن شرایط عوض میشهواسه همین قبول نمیکنن مثل ای ...

خب خیلی از مشکلاتمون زیر سر بی پولیه معموله یه میلیارد بدن شرایط عوض میشه😔😂

درکت میکنم من خودم یه روزای سختی توی زندگیم داشتم که حتی خداشاهده فکر نمیکردم اندازه ی یه سوزن کورسوی امید باشه حتی از این فکراهم کردم ولی تحمل کردم و الان میبینم که همه چی تغییر کرده و روبه بهتر شدن رفته توهم صبوری کن تلاش کن امیدوارم خدا برای توهم بسازه طوری که حتی توفکرتم نگجنه

تو زندگی پس زندگی طرف گفت

برای نمایش تودعوا که خانوادمون برسونم حتی ذره ای قصد خودکشی نداشتم. مچم زخم کردم

با خونریزی زیاد حالش بد میشه و اون رو میبینه که خیلی بهش عذاب دادن

میگفت ثانیه ای به کشتن فکر نکردم فقط میخواستم ادا دربیارم! 

عزیز دلم 

اینکار کلا از پایه و اساس اشتباهه.ولی کسی که دست ب چنین کاری میزنه ب ته خط رسیده و دیگه به اینکه خدا میبخشه یا نه فکر نمیکنه.بهترین کار اینه که سرت رو ب چیزی گرم کنی که کمتر بهش فکر کنی.به کسایی که لبخندت،نگاهت،و وجودت براشون با ارزشه فکر کن.

بعنوان کسی که بارها با چنین کسایی مواجه شدم بهت میگم

اینکار رو نکن چون اکثر افراد که هنوز هوشیار هستند معمولا بعد اقدام ب خودکشی پشیمون میشن.گاهی پشیمانی هیچ چیزی رو درست نمیکنه.

فک کردی رو تو فقط فشار هس؟؟؟ سوالم سنگینه جواب بده فک کردی فشار فقط روی توعه؟؟؟؟

اصلا اینطور فکر نمیکنم می‌دونم همه تو زندگیشون مشکلاتی دارن

اما من مشکلی دارم که تو تمام زندگیم کسی رو با چنین مشکلی ندیدم امیدوارم که هیچوقتم نبینم و هیچکس مجبور به تحمل همچین شرایطی نباشه

عزیزم دلم بیخیالش شوباشه ؟؟؟اگه خودکشی کردی و نمردی و آسیب جسمی دیدی چی؟اونموقع خدا عذابت میده هاعز ...

قصدشو ندارم ممنون از مهربونیت💚

عزرائیل وقتی که باید بیاد نمیاد حالا اگر یروزی دلم نخواد بمیرم اونموقعه میاد سراغم🥲😂