2777
2789

ماجرای دعوا مون تایپیک قبلی هست 

وقتی بعد ه کلی کتک پاشدم برم بیرون کفشاماو گرفت کله وسایل  گوشی گفت من گرفتم برات 

ده سال جون کندم ک ی کفش از خودم نداشته باشم 

درخواست طلاق دادم 

خیلی حالم بده

از مرد جماعت هر انتظاری میره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین آدمی رو باید پوستشو کند 😈😐 ده سال عمرتو بزاری برای یک کفش و گوشی منت سرت باشه ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

می‌دونه کسی رو ندارم اینجور می‌کنه اما اینسری اگه تو خیابون هم بمونم بر نمی‌گردم

مرد وقتی زن رو تنها ببینه هر بلایی سرش میاره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

همچین آدمی رو باید پوستشو کند 😈😐 ده سال عمرتو بزاری برای یک کفش و گوشی منت سرت باشه !

همیشه همین بوده چون بی پناهم اینجوری می‌کنه دیگه تو خیابون م بمونم برنمی‌گردم 

خب خودش خریده دیگه....🙃 تلخه اما واقعیبهتر بود بعد ازدواج خودت درس بخونی و کار کنی

نقش مرد حمایت زن و زندگیشه اگ نتونه این نقش و ایفا کنه پس چرا ازدواج می‌کنه یا زنی که خودش مرد خودش باشه چرا باید ازدواج کنخ

بچه سال هستن

روغنفکرای مجازی

همیشه همین بوده چون بی پناهم اینجوری می‌کنه دیگه تو خیابون م بمونم برنمی‌گردم

مهریه رو بزار اجرا و از یک قرونش نگذر ، اولین بار به یکی همچین حرفی میزنم 

مردی که رو زن دست بلند کنه نباید بهش رحم کرد 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

آدم میمونه جوابتون چی بده!!!!!

چه جوابی؟ لازم نیست شما جواب منو بدی. نظر خودتو بده.

گفتم که تلخه

منم یه خانمم و درک میکنم...

ولی خیلیا به خاطر ازدواج دیگه تحصیلات و کار رو ول میکنن

حتی چند تا از همکلاسی های خودم بعد از ازدواج از دانشگاه انصراف دادن.

آدم باید یه درصد احتمال بده که تهش میشه این.

به هرحال استارترهنوزم دیر نیست براشون. میتونن پیشرفت کنن😊 تا توی شرایط مشابه امروز قرار نگیرن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

دارم دق میکنم کله جونم رفت براش ن محبت ای ن عشقی ن هیچی ک داشته باشم برای اینکه پشتم باشه اون خونه داره زمین ماشین طلا بچه‌ها منم ی تنه خسته از کارو زایمان او شیردهی 

بچه سال هستن

نمیدونم تو چند سالته ولی من ۳۱ سالمه

ضمنا هرکس میتونه اینجا محترمانه نظرش رو بده و فکر نمیکنم به بیشخصیت هایی مثل شما مربوط باشه

شما نظر خودتو بده و گمشو

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه