2777
2789
عنوان

یعنی شوهرم داره خیانت می‌کنه

788 بازدید | 38 پست

سابقه خیانت داره اینو اول بگم دیروز ی مشکلی پیش اومد دیرتر از حد معمول رفت سرکار.   حالا تا از تایمش گذشت انگار ک دختره نگران. باشه یکی زنگ زد خط ۲ شوهرم ک قبلا اصلاً زنگ نزده بود این شماره ناشناس بهش 

تا جواب دادم هیشکی آلو نگفت یکم صبر کرد قطع کرد 

چند بار زنگ زدم زد اشغال آخرش خاموش کرد تا الان یعنی ۲۴ ساعت خاموش شماره شما بودید چی فکر می‌کردید    شوهرم کلی دادو بیداد ک شکاکی خیلی هم زد منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یه داستان نمیشه حدس زداما طبق تجربه شوهرت اگه ریگی ب کفشش نبود داد و بیداد نمیکرد کتکم نمیزد با ک ...

اره تازه همیشه من چیزی می‌فهمیدم سعی میکرد آرومم کنه الان ولی انگار خیلی رابطه ش عمیق ک منو زد از صبح هم زنگ نزده ک بیا

اره تازه همیشه من چیزی می‌فهمیدم سعی میکرد آرومم کنه الان ولی انگار خیلی رابطه ش عمیق ک منو زد از صب ...

دنبال حقیقتی که نمیدونی باهاش میخوای چکار کنی نرو

شما دفعه اول بخشیدی یعنی به همسرت گفتی من نمیرم کارات تاوان سنگین نداره

الان اگه دنبال خیانتشی ک فقط بکوبی توسرش و باز تو اون خونه بمونی یا ۴روز قهر کنی برگردی نکن!!!!!

نکن وقیح تر میشه خودتم نابود میکنی