2777
2789
عنوان

سه میلیون پول دارم کجا سرما یه گذاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 85 پست
وجدانن من پولامو نگه میداشتم الان 10میلیارد داشتم😂

خب جمع کن . پول هم نگه ندار  طلا یا دلار بخر . مگه نمیبین من از ۳ تومن هم‌نمیگذرم 😂.یه زن خسیس بگیر یا پولاته بده مامانت تا نگه داره

‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جمع کن . پول هم نگه ندار طلا یا دلار بخر . مگه نمیبین من از ۳ تومن هم‌نمیگذرم 😂.یه زن خسیس بگیر ...

خانم دالر 

تو زن هرکی بشی طرف تیلیاردر میشه ازبس بی هزینه ای😂

کاربر پسر هستم 
ممنون همین کار و میکنم🤍

ببین این رو اینجا میگم تا بقیه هم بخونن

وقتی پول کمی داریم ذهن گولمون میزنه ناخودآگاه بهمون میگه بابا با این پول میخوای چیکار کنی بزن به شکم حالش رو ببر 

جنوبی ها سه مثل دارن میگن خونه گدا عروسیه یعنی چی اونی که فقیرتره دست و دلباز تره 

ولی در واقعیت همون ده تومنی هم که توی کیفمون هست ارزشمنده باید بتونی تبدیلش کنی به طلا توی کشور تورم زده

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
ببین این رو اینجا میگم تا بقیه هم بخوننوقتی پول کمی داریم ذهن گولمون میزنه ناخودآگاه بهمون میگه بابا ...

یه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
اخه اونجورم خوب نیست زن باید به خودش برسه لباس خوب و...بخره بپوشه موهاشو اکستیشن کنه ناخوناشو بکاره

حالا شما از تاپیک من فهمیدی  که من یه دختر با زیر ناخنای سیاه و صورت زشت و لباس کهنه و چروک و موهای تراشیده هستم؟ 

من موهام نیازبه اکستنشن نداره بلنده تا روی باس.نم. رنگش بوره نیازه به رنگ نداره .‌ناخنم هم طبیعی وقتی یکم بلند بشه قشنگه مثل فرنچ میشه .لباسم و کفش و خرید هم تا ببینم احتیاجه میرم میخرم . 

این ۳ تومن عیدیم هست  گفتم باهاش یچیزی بخرم 

‌‌‌

حالا شما از تاپیک من فهمیدی که من یه دختر با زیر ناخنای سیاه و صورت زشت و لباس کهنه و چروک و موهای ...

اتفاقا من کاملا برعکس فکرکردم 

اصلا اینجور فکرنکردم راجب شما 

فقط یه چیز فکرمو مشغول کرد شما سن عقلیتون بیشتراز بقیه دختراست

کاربر پسر هستم 
حالا شما از تاپیک من فهمیدی که من یه دختر با زیر ناخنای سیاه و صورت زشت و لباس کهنه و چروک و موهای ...

تو زن هر کی بشی باز به نفع طرف 

خشگلی نیاز به ارایشگاه نداری 

کلی از هزینه هاش میمونه جیبش 

من میگم تو کم هزینه ای میگی نه🤣

کاربر پسر هستم