2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون متوسل بشم جواب میگیرم؟

خیلی درموندم💔

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

کار خیلیا رو راه انداخته

ان شاءالله منم جزء اون خیلیا بشم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بهشون متوسل بشم جواب میگیرم؟خیلی درموندم💔

من شنیدم شهید هادی رو اگه بگی چهل روز روزه میگیرم ( مستحبی ) نذر کنی مستجاب میشه

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

من شنیدم شهید هادی رو اگه بگی چهل روز روزه میگیرم ( مستحبی ) نذر کنی مستجاب میشه

چهل روز پشت سرهم؟

یعنی نذر کنی ٤٠ روز روزه میگیری بعد که به حاجت رسیدی باید نذر رو به جا بیارم یا قبل رسیدن به حاجت؟

یعنی نذر کنی ٤٠ روز روزه میگیری بعد که به حاجت رسیدی باید نذر رو به جا بیارم یا قبل رسیدن به حاجت؟

میگی اگه فلان حاجتم واسطه بشی و من حاجتم بگیرم چهل روز روزه میگیرم.

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

استاد قرآن مون مادرو با این شهید آشنا کردند و گفتند. گفتند چهل روز ولی نمی‌دونم پشت هم یا نه

چون مثلا خانوما معمولا ٤٠ روز پشت سرهم نمیتونن 

کتابتو خوندم آدم درستی بودی دیدم که چه قدر به همه کمک میکردی چه قدر حواست بود که خدا ازت ناراحت نشه 

تو روح زنده ای حتما منو میشناسی منم یه جورایی البته خیلی درصد کمی شبیه تو ام به جز وقتایی که حالم خوب نیست و حوصله و اعصاب ندارم اگه کاری از دستم بربیاد انجام میدم برای کسی اونم فقط به خاطر رضایت خدا 

به قول یه عزیزی که می‌گفت همون طوری که یاری می‌کنی یاری میشوی 

الان عاشق شدم دلمو به یه پسری باختم که پسر خوبیه از بین همه ناراحتی های زندگیم انگاری این درد از همه بدتره 

فکر این که با یکی دیگه ازدواج کنه برای یکی دیگه بشه منو به هم میریزه احساس میکنم مغزم میخواد بترکه 

آقا ابراهیم خودت هم خوب می‌دونی که چه قدر برای خدا عزیزی آقایی کن مثل همیشه که دوست داری به بقیه کمک کنی منم مثل خواهرت به غیرتت قسمت میدم از خدا بخواه و واسطه شو منو به این پسر برسون خدا بخواد خودش راهشو درست می‌کنه من به عقل ناقصم هیچ راهی نمی‌رسه ینی یه راهی رسید که نتیجه نداد 

آقا ابراهیم درحقم برادری کن تورو به حضرت زهرا قسمت میدم 

میگی اگه فلان حاجتم واسطه بشی و من حاجتم بگیرم چهل روز روزه میگیرم.

اها پس یعنی بعد حاجت

ممنونم عزیزم