2777
2789

خیلی خلاصه بخوام بگم من ۳۷ سالمه و تا حالا همه ی خواستگارام سنتی بودن و اهل هیچ ارتباطی با نامحرم نیستم. منظورم اینه ارتباطم با جنس مخالف خیلی محدوده. ۴ ماه پیش یکی از آشناها یه پسری رو معرفی کرد و گفت پسر خوب و سالمیه. از همون دفعه ی اول من از ایشون خوشم اومد و کشش خاصی بهشون داشتم. ایشونم طوری وانمود میکرد که خیلی از من خوشش اومده. رفتارهای صمیمی ای داشت و همش ابراز علاقه میکرد. منم کم کم بهش علاقه مند شدم. یهو گفت ما مناسب هم نیستیم. من پیگیرش شدم که میتونیم بیشتر حرف بزنیم و این حرفا. اونم استقبال کرد. رابطه مون ۳ ماه ادامه داشت اما چند بار به خاطر بی توجهی هاش بحثمون شد و یا اون یا من دوباره پیگیر هم میشدیم. تا اینکه بار آخری که پیام داد گفت ما فقط میتونیم دوست بمونیم. وقتی بهش گفتم من اهلش نیستم، گفت میتونیم محرم بشیم. فهمیدم از اول قصدش جدی نبوده و بعدم چیزایی از خودش گفت که قبلا پنهان کرده بود (دوست دختر داشتن و قلیون کشیدن). من که به شدت وابسته ش بودم یه هفته با خودم درگیر بودم تا اینکه بهش پیام دادم گفتم دیگه به من پیام نده. بعدم تلگرامم رو غیر فعال کردم. الان ۱ ماه میگذره اما هنوز نتونستم با این مسئله کنار بیام. حتی هنوز باورم نمیشه که همه چیز سر کاری بوده از اول. اون همه برو و بیا و کافی شاپ و صحبت با پدرم و ...... نمیدونم چیکار کنم. 

با پدرت هم صحبت کرده؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر. باید عزیزم صبر کنی. علم میگه 6.7 ماه برای مغز وقت لازمه تا فراموش کنه. چاره دیگه ای نیست روز به روز و ماه به ماه بهتر میشی

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ول کنااااااا

خودتو درگیر آدم پوچ ک ارزش واسش نداشتی نکن 

خیلی کار درستی کردی ک ارتباطت رو قطع کردی

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

نه عزیز بعید میدونم سرکاری بوده از ابتدا حتما تو روند آشنایی به این نتیجه رسیده که نمیشه به هر دلیلی

پیشنهاد بعدیش البته خیلی چیپ و به دور از ادب بوده

و نشون داده چقدر آدم یلخی و بیخودیه 

به این فکر کن ارتباط شما اتنها نداشت و یه رابطه بی هدف به کار شما نمی یومد

بله. پدرم تحقیق هم رفتن. چقدر ازش تعریف کردن. مادرامونم با هم حرف زدن. اما خانوادش نیومدن. یعنی خودش ...

وای عجب آدمیه🥴 دقیق نفهمیدی چیشد یوخ دوست دختری کس دیگه ای رو نداشته؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

۳۷ سالته چقد دیر  یه لحظه فک کردم ازدواج دومته..خودت میگی خواستگارهام چرا به یکی جواب مثبت ندادی ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه عزیز بعید میدونم سرکاری بوده از ابتدا حتما تو روند آشنایی به این نتیجه رسیده که نمیشه به هر دلیلی ...

آخه بهونه هایی که آورد که ما مناسب هم نیستیم چیزایی بود که از اول مشخص بود. مثلا گفت قدت کوتاهه که خب از اول می دونست. یا اینکه گفت من شرایط مالی ازدواج رو ندارم. مگه از اول نمی دونست که شرایط نداره. 

نمیدونم والا. احساس میکنم اصلا نشناختمش

میخای تل رو ی نگاهی بنداز

1
5
10
15
20
25
30
35
40