2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل نکردم اما همسرم جراحه میگه اکثر بیمارا همچنان بعدش درد دارن حتی با بهترین جراح ها

منم دیسک دارم با استخر مدارا میکنم 

ولی کسی هست عمل کرده کارشم سنگینه خیلی راضی بود

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
من عمل نکردم اما همسرم جراحه میگه اکثر بیمارا همچنان بعدش درد دارن حتی با بهترین جراح ها

من عصبهام بدجور درگیر شده ناحیه ادراری ام سر شه نمیتونم بشینم درد تو باسن شدید دارم و پای چپم هم سر شده 

منم دیسک دارم با استخر مدارا میکنم ولی کسی هست عمل کرده کارشم سنگینه خیلی راضی بود

یعنی بعدش ‌درد نداشت ؟ الان وضعیت دیسک شما چه جوریه ؟ سری ‌ و بیحسی ندارید ؟

من عصبهام بدجور درگیر شده ناحیه ادراری ام سر شه نمیتونم بشینم درد تو باسن شدید دارم و پای چپم هم سر ...

یه ۱۰جلسه فیزیو برو فلا اوکی میشه بعدشم استخر فقط

عمل زوده

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
ای وای پس چه کار کنیم ؟ همسرتون جراح چی هستند ؟

نوروسرجنن عزیزم

اگه فشار روی اعصاب هست و دردش مقاومه که تنها راه عمله وگرنه کاهش وزن فیزیوتراپی تزریق اپیدورال رو‌هم‌میشه قبل عمل امتخان مرد

من عصبهام بدجور درگیر شده ناحیه ادراری ام سر شه نمیتونم بشینم درد تو باسن شدید دارم و پای چپم هم سر ...

اگه اینجوریه که دیگه عمل براتون لازمه

تاخیر انداختنش هم صحیح نیست

ان شاالله بعد از عمل خیلی بهتر میشین

یعنی بعدش ‌درد نداشت ؟ الان وضعیت دیسک شما چه جوریه ؟ سری ‌ و بیحسی ندارید ؟

داشتم فیزیو بعدشم استخر از ترس عمل مرتب رفتم.

خوب ک نمیشه ولی باید مدارا کنی بار ۳_۴ کیلو بیشتر بلن نکنی و اینا