خستم از خودم خانوادم فامیلام از همه یکی از خواهرام خیلی حسودی منو میکنه مادرمو پر میکنه پشت من به همه میگه همرو باهام بد کرده نمیدونم دیگه چیکار کنم به شوهرم و بچه هام به خوشگلی و وضع مالیم حسودیش میشه شماها همچین موردی و داشتید؟ چیکار کردید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با پسرم وقت میگذرونم با هم میریم پارک بازار خرید. یه مدت کلاس میرفتم خلاصه سرمو گرم میکنم یادم بره. تازه همسرم راه دور کار میکنه. الان تو شهر غریبی هم هستم
با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.
با پسرم وقت میگذرونم با هم میریم پارک بازار خرید. یه مدت کلاس میرفتم خلاصه سرمو گرم میکنم یادم بره. ...
منم با دخترم میرم بیرون همدم منه عید که میاد شوهرم دوس داره بگرده دور دور کنه با دشمنای من بگرده که خدا لعنتش کنه شوهرم بیشتر منو میکشه تو خونه نمیمونه مقاومت میکنه من باید جلوشو بگیرم وضعم خوبه دریغ از یه خوشبختی تمام