2777
2789
عنوان

چجوری از توالت فرنگی استفاده میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2674 بازدید | 80 پست

وای دقیقا منم اصلا نمیتونم چندشم‌میشه خیلی حال بهم زنه،برام سواله بقیه چجوری استفاده میکنن،تو خونه خودشون هم باشه بازم چندشه،مثلا اعضای خانواده میزن روش نفر بعدی تویی....عقققق🤢🤢🤢🤢🤢

یا دافع البلیات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعیتش دسشویی ایرانی خیلی برای کمر و پشت ضرر داره

اتفاقا تحقیق کردن این نشستنی که ما روی توالت ایرانی میکنیم باعث میشه روده بزرگ کامل تخلیه شه ولی تو فرنگی کامل تخلیه نمیشه و موجب بیماری میشه بعضاً

ًبعد یه خوبی دیگشم اینه کسایی ک زایمان طبیعی میکنن اینطور نشستن باعث باز شدن لگن میشه ،من تو بارداری هم فقط دسشویی ایرانی رفتم

یا دافع البلیات
من اصلا جایی که هستم ایرانی پیدا نمیشه، خیلی راحت، خونه خودت که اختیارش با خودته، تمیز میشوری میشینی ...

یه سوال،خونه خودت یعنی شوهرت میره دسشویی بزرگ کنه بعدش تو بری چندشت نمیشه؟یا مهمون بیاد بره 

یا دافع البلیات

منم اصلا بلدنیستم چطوری بایداستفاده کنم کمردرددارم دکتربهم گفت ازتوالت فرنگی استفاده کن پدرشوهرم هم بخاطر دیسک کمرش ازاون پلاستیکیهااستفاده میکنه منم هرچی فکرمیکنم این چجوری خودشومیشوره

یه سوال،خونه خودت یعنی شوهرت میره دسشویی بزرگ کنه بعدش تو بری چندشت نمیشه؟یا مهمون بیاد بره

وا این چه سوالیه مگه میمونه اون تو که چندشم بشه؟؟! توالت ایرانی که احتمال دیده شدن محتویات چاه بیشتره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وا خب اگه توالت هتل ه قشنگ بشور تا زمان اقامتت راحت استفاده مناگرم بیرون و جای عمومی ه که حتما کاور ...

با چی بشورم

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
آه اسی اول صبحی این چه تایپیکیه زدی 😒

صبح تاپیک نزدم که

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
به این فکر میکنم که ماتحت یکی دیگه روش بوده حالم بد میشه ، اگه خیییلییی خیلی مجبور باشم دو لایه دستم ...

وای چه فکر خوبی کاش زودتر گفته بودی 

عمومی رو استفاده نکن خیلی الوده هست من بیمارستان که تازه ضدعفونی هم میکنن استفاده کردم عفونت گرفتم د ...

چکار کنم دارم میمیرم 

با چی بشورم

از اون سوالا بودا، شما دستشویی توالت خونتونو با چی میشوری؟؟ خب با همون بشور!

به این فکر میکنم که ماتحت یکی دیگه روش بوده حالم بد میشه ، اگه خیییلییی خیلی مجبور باشم دو لایه دستم ...

دستمال چیه، خب کاور بذار!!