2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من دختری که تا زمانی که ازدواج نکرده یا ارتباط جدی نشده هعی آویزون میشه که آیفون میخوام ،ماشین میخوام،خونه میخوام،پول ناخنم و بزن،پول رنگم و بزن البته تو ازدواج و نامزدی فرق داره اما در کل به نظرم تو یه رابطه ی غیر جدی پر توقعی و توهین به کرامت و عزت نفس همون خانومه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اگه خودش هیچی نباشه از پسر مردم انتظار داشته باشه همه چیز فراهم کنه

دقیقاً از نظر من هم ایده‌آل‌ترین تعریف از متوقع بودن یعنی همین یعنی خودت نتونی اون چیزی رو که از بقیه انتظار داری از خودت ارائه بدی ولی با این وجود در این وهم باشی که سزاوار شخص لول بالاتری هستی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

من آقا نیستم. ولی به کسی که مثلا خودش هیچی نشده بعد میگه زیر دکتر و مهندس نفت کنسله. یا خونه پدرش ته تهش رفته باشه امامزاده صالح برای ماه عسل به کمتر از آنتالیا رضایت نمیده. 

یا کسی که خودش توانایی نداره یه هزاری پول در بیاره توقع داره در آینده با کسی ازدواج کنه حقوقش زیر 100 م نباشه

در کل کسی که خواسته هاش با حد و اندازه اش هم خونی نداشته باشه

اون دیگه اویزونه خواهرم مگه پسره حساب بانکی شه

بله نظر منم کاملا همینه اما خب خیلیا عقیده دارن که حقشونه و وقتی وارد رابطه میشن این درخواست ها عادیه😁🤦‍♀️🤦‍♀️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

من درکتون نمیکنم یعنی چون خونه پدرش نداشته نخورده نپوشیده نگشته نباید ته دلش علاقه داشته باشه یه روز یه فردی وارد زندگیش بشه که لول زندگیش تغییر کنه ؟

چون تو نداری بزرگ شده نباید بزرگتر فکر کنه؟ باید همش ندار باقی بمونه ؟

حس میکنم یه سریاتون چشم ندارید زنی یا دختری رو ببینید که شوهرش بهش احترام میذاره باهاش مهربونه در کنارش خوبم براش خرج میکنه