2777
2789
عزیزم ما از ک ا ن د و م استفاده میکردیم یعنی ربطی به همسرم نداشت ولی با این وجود به اونم قرص داد و م ...

قرص چی بود یادت نیست؟والا من دقیقا ازوقتی قرص رو کنار گذاشتم و اقدام به باردارب کردم این دردا شروع شد

دکترم شهرستانه فدات...اره باید همین کارو بکنم.دل دردمم مثل پریودی و کلیه درد هستش

دل درد من مثل دلپیچه ست نمیدونم مربوط به عفونت واژنه یا بخاطر قرصهای زیادی رودم و معدم بهم ریخته.پس درد شما دلپیچه نیست؟بعد من زیر نافم حدود یه وجب زیر ناف وقتی فشارش میدم درد میگیره.شما اینجوری نیستی؟

فقط خداااا😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص چی بود یادت نیست؟والا من دقیقا ازوقتی قرص رو کنار گذاشتم و اقدام به باردارب کردم این دردا شروع ش ...

مترونیدازول و داکسی سایکلین برای من و همسرم دادن همزمان.گلم علائم ادراری نداری؟مثلا سوزش

فقط خداااا😍😍

میگن ی گیاه داروییه معجزه میکنه واسه عفونت.خریدم دوسه بار جوشوندم نشستم تو آبش ولی میترسم بدتر عفونت کنم.اخه گیاهه خودش شبیه خاره.ولی بسیار مجرب هست

ن سوزش ندارم...تخمدان چپم حساسه و فشار بدم درد میگیره.باشه به شوهرم میگم اینا رو مصرف کنه منم مترانی ...

عزیزم اگه دکترت به همسرت دارو نداده شاید نیازی نبوده یه وقت سرخود دارو ندی بهش مشکلی براشون‌ پیش بیاد از دکترت قبلش سوال کن حتما

فقط خداااا😍😍
عزیزم اگه دکترت به همسرت دارو نداده شاید نیازی نبوده یه وقت سرخود دارو ندی بهش مشکلی براشون‌ پیش بیا ...

دکترم گفت دفترچه شوهرتو بیار دارو بهش بدم من از ترس معاینه دوباره نرفتم گلم

دکترم گفت دفترچه شوهرتو بیار دارو بهش بدم من از ترس معاینه دوباره نرفتم گلم

آها نه نگران نباش معاینه ترس نداره.ببر بده دکتر بنویسه آخه مترونیدازول رو آزاد میدن و داکسی سایکلین رو بدون نسخه دکتر نمیدن 

فقط خداااا😍😍
آها نه نگران نباش معاینه ترس نداره.ببر بده دکتر بنویسه آخه مترونیدازول رو آزاد میدن و داکسی سایکلین ...

ممنون که وقت گذاشتی عزیزم.حتما میرم دکتر بنویسه پس

خانومی شما زخم نداری؟دردت شاید مال زخم باشه.من ک راست و دروغ واسم فریز کردن گفتن زخمی

جدی؟کی فریز کردی؟تازگی؟ والا من چند تا دکتر گفتن داری و چند تای دیگه هم گفتن نداری.بالاخره نفهمیدم دارم یا ندارم‌😁

فقط خداااا😍😍
جدی؟کی فریز کردی؟تازگی؟ والا من چند تا دکتر گفتن داری و چند تای دیگه هم گفتن نداری.بالاخره نفهمیدم د ...

عزیزم قانونش اینه فریز نکنی تا وقتی بچه دار نشدی...هرچند دکتر من بدون پرسیدن فریز کرد فقط گفت هزینش فلانه پاشدی برو پرداخت کن!