2777
2789

سلام خانوما من یه پسره یه ماهه دارم تقریبا دو روز بود که مدفوع نکرده بود برای همین دیشب یه قطره روغن زیتون ریختم تو نافش و ماساژ دادم از صبح دفع مدفوع داره تا الان ۴ بار دفع داشته دفعه اول خیلی سفت و بعدش معمولی و خمیری میخوام ببینم ممکنه اسهال گرفته باشه؟

طبیعه نکنی ها روغن بریزی ازاین کارها    شیر خودتو میخوره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن باهاش شکمش رو ماساژ دادم فقط ندادم بخوره

میگی ریختی تو نافش واسه همین میگم انجام نده وقتی بچه شکمش کار نمیکنه میگن داره گوشت جمع می‌کنه     شیرخشک میخوره شیر خودتو

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسهال نگرفته و طبیعیه دفعش چون دوروز دفع نداشته ولی چه کارای خطرناکی میکنین نمیترسین؟؟؟ روغن تو ناف ...

نافش افتاده یعنی خطرناک بوده؟ توروخدا بگید مگه چی میشه ؟ من فقط ماساژ دادم ناف و اطرافشو همین