2777
2789

ماه هشتم بارداری هستم امسال ب همه گفتم ک من عید دیدنی نمیتونم بیام خونتون شرایطشو ندارم خواهرشوهرم زنگ زد گف اگه ما مزاحم نیستیم بیام خونتون گفتم چ حرفیه بیاین ولی ب بقیه فامیلا گفتیم ک خونه نیستیم سخت پذیرایی با این وضعیت برامون وقتی داشتن میومدن ب شوهرم گفتم عیدی خواهرزادتو گذاشتی کنار گف نه گفتم آماده کن بهشون بده دیدم هی ب من میگ پول داری بدی ب من گفتم من ۱۵۰ تومن بیشتر ندارم هی با پولا بازی میکرد میگف من اللن اینو بدم ب اونا ب خواهرم ۵۰ تومن کم دارم بدم گفتم برو از مغازه پایین بگیر نزدیک ۲۰ دیقه داشت با پولا ور میرفت منم آرایش نداشتم نشستم یکم آرایش کردم ک دقیقه نود یادش افتاد ک چایی دم نکرده یهو سر من داد زد یک ساعت داره ارایش میکنه کجا مگه میری میومدی چای میزاشتی اصلا من نمیتونم کتری ب اون سنگینی بلند کنم آبشو خالی کنم دوباره آب بریزم با صدای بلند میگف فک میکنه فقط آرایش وسیله هارو میکوبید ب هم یهو اونا در خونه رو زدن پشت در بودن من آبروم رفت اصلا اگه چای نمیاوردیم براشون چی میشد اونا ک میدونن من زن باردارم سخته برام پذیرایی منم خیلی خودمو کنترل کردم بعد ک خواهرش اومد هی میگف فلانی پسته بخور آهن داره در صورتی ک اگه من یکم زیاده روی کنم تو خوردن میگه چ خبرته خلاصه اینکه خواهرش و شوهرش همه چیو شنیدن من خودمو ب زور نگه داشتم گریه نکنم حالم ازش بهم میخوره این بار اولش نیست تو بارداری سر من داد میزنه چند روز پیشم دستش خورد ب کتری سر من داد زد اه چقد تو حرف میزنی برو بخاب من عین یخ وا رفتم هیچی بهش نگفتم در صورتی ک سوزوندن دستش ب من ربطی ندار خدا کنه تعطیلات زودتر تموم شه گورشو گم کن بره سرکار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه کتری چند تن هست؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

اون پول کم اورده اعصابش از اون خورد بودهتو مطمئنی اونا شنیدن؟ بشنون ام مشکلی نیست زن و شوهرید دیگهبگ ...

اخه من اصلا جیغ داد نمیکردم پول تو کارتش داشت زورش میومد بره پایین 

حالا چایی اماده نبود نبود...صبر کنن...ولی کتری بلند کردن هم خیلی سنگین نیست ...خانمها الان خیلی‌هاشون شاغلن و در حین بارداری کار میکنن...حتی قدیمی ها با بچه تو شکم کارهای سنگین میکردن...اوقات خودتون رو الکی تلخ نکنید

بزار بفهمن داداششون چه بی اخلاقه.  بعد من جای خواهرشوهرت بودم بیشتر از این خجالت می کشیدم که شوهرش دیده برادرخانومش چه اخلاق گندی داره

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببخشیدا ولی به تو ربطی نداره که میخواد عیدی بده یا نده

بیکاری نظر میدی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب چرا از همچین مردی بچه دار شدی ...دوقلو بارداری ؟!اخه اندازه برداشتن ی کتری ک میتونیم برداریم ...

عزیزم من ماه پیش دکتر بودم کتری ما سنگین اندازه سماور گف لصلا نباید ب خاطر انقباضت کار سنگین کنی

حالا چایی اماده نبود نبود...صبر کنن...ولی کتری بلند کردن هم خیلی سنگین نیست ...خانمها الان خیلی‌هاشو ...

حاملگی با حاملگی فرق داره خواهر من ماه های اخر اجازه نداشت دستش رو بلند کنه و چیزی از بالا برداره

حالا چون یه سریا تو حاملگی کار سخت میکنن دلیل نیست که امثال اسی دارن لوس بازی درمیارن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خب چرا از همچین مردی بچه دار شدی ...دوقلو بارداری ؟!اخه اندازه برداشتن ی کتری ک میتونیم برداریم ...

بابا این چه حرفیه

هر کی یه اختلاف کوچیک داره میگید چرا باردار شدی

زندگی زن و شوهر بحث داره دیگه

همیشه که گل و بلبل نیست

گاهی اوقات آدم‌ها همدیگه رو درک نمی‌کنن

باید حلش کرد

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…