2777
2789
عنوان

بچه ها امروز رفتم بانک خب

105 بازدید | 12 پست

بعد پولم نقد بود قبل اینکه وارد باتک بشم میخواستم بیفتم داخل جدول از بس ک ترسیده بودم استرس گرفنم منطورم اینه ماشین بیفته توی جدول 

بعد من رفتم پولک به اون خساب واریز بکنم خیلی ترسیده بودم استرس گرفنه بودم شماره ملی اینامو فک کتم اشتباه نوشتم پول به حساب طرف رفنه ولی اینکه من شماره ملی اینامو اشتباه دادم خبریه ؟فردا مجددا برم به باتک بگم؟

شماره ای که باید شبا میکردی درست بود ؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی اسمم با کد ملیم یکی نیست

معمولا اصل شماره شبا ست ولی بازم فردا برو بانک 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
معمولا اصل شماره شبا ست ولی بازم فردا برو بانک

پول به حساب طرف رفنه رتگ زدم گقت اومده 

ولی من کدملی اینا اشتباه دادم میگم شاید پولم نقد بوده فک کنن دزدیع میشه اینطوری؟ شاید اصلا اتینطوری نباشه ؟ یعتی به این چیزا توجه میکنن اخه اصلا یادم نمیاد استرس گرقنه بودم

پول به حساب طرف رفنه رتگ زدم گقت اومده ولی من کدملی اینا اشتباه دادم میگم شاید پولم نقد بوده فک کنن ...

نه بابا اصلا مشکلی نیست به هیچ عنوان نگران نباش 

نه بابا اصلا مشکلی نیست به هیچ عنوان نگران نباش

یعنی فردل نمیخواد برم بانک ؟ اخه چند بار کدملیم پرسید اشتباه گفنم از بس ترسیده بود من چون تازه گواهنماینه گرفنم همه خیلی ترسیده بودم

یعنی فردل نمیخواد برم بانک ؟ اخه چند بار کدملیم پرسید اشتباه گفنم از بس ترسیده بود من چون تازه گواهن ...

نه اصلا نیازی نیست بری اصل پول بوده که رفته به حساب طرف 

یعنی فردل نمیخواد برم بانک ؟ اخه چند بار کدملیم پرسید اشتباه گفنم از بس ترسیده بود من چون تازه گواهن ...

عزیزم اون کد ملیتو خودش با سیستم درست زده وگرنه اصلا پول نمیزفت به حسابش