2777
2789
عنوان

چرا نی نی م اینقد کم تکون میخوره

11508 بازدید | 21 پست

سلام دیگه داره حرصم و در میاره فقط وقتی غذا میخورم تکون میخوره دیگه تو طول روز خیلی ناز میکنه😭ان شاالله صحیح و سالم بدنیا بیاد حسابی کتکش میزنم😤

فکر کردی دلت میاد بزنی؟؟؟

جاش تنگ شده

مهم اینه استاندارد حرکت رو داشته باشه

چیکارش داری بزار راحت باشه☺

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی دلت میاد بزنی؟؟؟ جاش تنگ شده مهم اینه استاندارد حرکت رو داشته باشه چیکارش داری بزار راحت ...

آرههه منو اذیت کرده 😤😭

استاندارد حرکت چقده؟

هی ی چی میخورم میگم تکون بخور مامان ببینه حرصم میده 

ماه های اخر کم تکون میخوره جاش تنگ شده خانمی نگران نباش وقتی دنیا بیاد دلت نمیاد یه دعوابکنی چه برسه به کتک.منم ماه اخر همینطوری بود الان پسرم سه ماه ونیمه هست بااینکه خیلی گریه میکنه ونق میزنه ولی تاحالا اینکارو نکردم هرچند که میدونم داری شوخی میکنی ولی واقعا میگم حاضری سختی بکشی ولی بچه ات راحت باشه 

💘عشق من پسرمه💋💋💋
ماه های اخر کم تکون میخوره جاش تنگ شده خانمی نگران نباش وقتی دنیا بیاد دلت نمیاد یه دعوابکنی چه برسه ...

آرهههه بابا دلم نمیاد دست بهش بزنم چ برسه کتک 😅دارم میترسونمش تکونش بدم 😅

میخوای برات تکون بخوره چیزشیرین بخور من خربزه میخوردم اینقدر تکون میخورد بلندمیشدم سرپا قلقلکم میداد

فک کنم من توقعم ازش زیاده ی چی بخورم تکون میخوره چ شیرین باشه یا نباشه

ولی سعی کن گوشی کمتردستت بگیری بچه ها تواین دوره زمونه خیلی کم خوابن علتشم همین اشعه های گوشی بی سیم ثابت وکنترل تلویزیون وگوشی همراهه من اشتباه کردم تونکن این کارو پسرم خیلی کم خوابه باکوچکترین صدابیدارمیشه ونق نقو

💘عشق من پسرمه💋💋💋
ولی سعی کن گوشی کمتردستت بگیری بچه ها تواین دوره زمونه خیلی کم خوابن علتشم همین اشعه های گوشی بی سیم ...

وااای واااقعا کاش زودتر میفهمیدم من کل بارداریم استراحت بودم و گوشب ب دست ای خدااا😣