2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما دختری حساس و محتاط ولی شجاع عاشق کارای پر هیجان ولی می‌ترسی برای همین محتاط قدم برمی‌داریا

ز باخت در هر زمینه ای عصبانی میشی و طاقت باخت رو نداری زود عصبی میشی زودرنجی و زود قلبت میشکنه  همین الان با کسی یکی تو لجبازی هستی

خونگرمی

کمی کم خونی داری و خوابت نا منظمه گاهی و همیشه احساس خستگی میکنی  فکرت مشغوله و ی احساس بدی تو وجودته همیشه ی گم شده ای تو وجودت داری  با هر کسی بر نمی‌خوری و یکم زود اعتماد میکنی فک میکنی همه مثل خودتن

(براساس چیزی که کف دستت بود گفتم روت تمرکزی نکردم که بفهمم چخبره)

نمی‌دونم چقد درسته

خب شما دختری حساس و محتاط ولی شجاع عاشق کارای پر هیجان ولی می‌ترسی برای همین محتاط قدم برمی‌داریاز ب ...

همش درست بود احساس بد چطوری میشه از بین برد ؟

منظورتون از لجبازی چیه؟

اره عزیزم بگو نیتت

ممنونم دوست خوش قلبم... نیتم باردار شدن🥺

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
فرقی نداره

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا