2777
2789
عنوان

بچه ها معنی این چیه نماده چیزیه

173 بازدید | 15 پست

09:19 

اینو من تتوشو رو دست خیلیا دیدم یعنی چی

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

عدد فرشته

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدد فرشته

عه اینه؟مثل ساعته ها تتوش

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
عدد رندیه از نظرم

رند ک هس خیلی عددای رند داریم ولی چرا اینو زیاد  دیدم باور کن تا الان ۵،۶ نفرو دیدم اینو تتو کردن 

عه اینه؟مثل ساعته ها تتوش

نمیدونم من همین الان سرچ کردم گفت عدد فرشته و نماد قدرت و این چیزا

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

نمیدونم من همین الان سرچ کردم گفت عدد فرشته و نماد قدرت و این چیزا

اها مرسی عزیز دلم 😘

من این عدد و زیاد ميبينم یعنی چی

دوستمون سرچ کرده نماد فرشته و قدرت 

دوستان گفتن عدد فرشتس

مرسی واقعا😂