2777
2789

من همیشه سوم به سوم تهش چهارم پریود میشدم امروز شیشمه هنوز نشدم سینه هامم مثل همیشه درد می‌کنه پی ام اس 

پارسالم فروردین من ی هفته پریودم عقب انداختم بعدش درست شدم نمی‌دونم از اونه یا نه 

امکان بارداریمم خیلی کمه چون اصلا دخول ندارم و پیشگیری میکنم ولی چون عقب انداختم میترسم 

چیکار کنم 

کسی هست مثل من باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که اینطوری هستم،تغییر فصل،تغییر وزن،تغییر. احوالات مثلا اگه زیاد گریه کنم یا عصبی بشم تاثیر دارع

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

منم با دو هفته تاخیر امروز شدم بالاخره 

نگران نباش 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
واقعا من بعد سه روز دارم سکته میکنم

منم سکته کردم سه تا بیبی چک زدم ولی خداروشکر امروز شدم هرچند امشب میخام برم سفر یکم ضدحال خوردم

فصل بهار چند نفر دیگه هم دیدن تاخیر داشتن

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
منم مجردم ولی ۷ روزه عقب افتاده و ۱۵ سالمهاشکالی نداره؟

نه دیگه تو قطعا نگران نباش میاد خودش اگه خیلی طولانی شد با مامانت برو دکتر واسه ی تنبلی تخمدان وگرنه الان اوکیه

من می‌دونم حامله نیستم ولی میترسم میخام بزنم بیبی

منم می‌دونستم و میترسیدم

حتی گریه ها کردم این دو هفته🤣