2777
2789

النگوی طلا دخترم گم شده 😭😭

تو خونه دستش کرد میخواستیم بریم بیرون ازش گرفتم گفتم بده من گم میشه انداختم تو کشو کمد، الان غیب شده 😭😭😭 

کل خونه رو گشتیم، تو گرم ۲ تومنی خریده بودیم براش پس انداز بشه براش

توروخدا دعایی چیزی بلدید برگرده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه خونه رو کامل گشتی؟ باز خود دخترت برنداشته؟ از همسرتم پرسیدی؟

نمیدونم یه درصد مشکوکم برگشته باشه دوباره برداشته باشه ولی خودش میگه برنداشتم البته ۲/۵  سالشه

همسرمم میدونه خیلی ناراحته

کل خونه رو زیر و رو کردیم

سوره حمد رو بخون رسیدی به آخرش والضالین رو نگو بگرد پیداشد اونوقت کامل بخونش .من هرچی تو خونه گم میکنم سریع پیدا میشه.

لبخند بزن،گاهی قوسی کوچک،معماری یک سازه را زیرورو می کند

همین عنوان تاپیکیتو سرچ کن اخرش بزن نی نی سایت کلی تاپیک میاد که پر ذکر و ایناس

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!