الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم یه اعتقاد مزخرف داره چون خودش نمیتونه ارشد بخونه منم نباید مدرکم ارشد باشه
ديگه اون مشكل شوهرته. شما به پيشرفت خودت فكر كن. حالا اگه ىاقعا ميخواي يه ليسانس ديگه بگيري بايد منحصرا زبان شركت كني . دروس عمومي و زبان تخصصي. زبان تخصصيش هم براي شما كه داري تدريس ميكني راحته اما خوب من سال ٨٤ كنكور دادم الان حتمن منابع خيلي فرق كرده. رشته ي جدابيه من خودم خيلي دوست دارم مسلما اطلاعاتتم خيلي بيشتر از الان ميشه. اما خوب ٤ ساله!!!!
اخه وقتی مدرک نداری زیاد روت حساب نمیکنن دستمزدا پایینه
عزیزم من کارشناسی ارشد زبان دارم. تجربه ام رو دقیق گوش کن و آخرش خوددت تصمیم بگیر. قبل از ورود به دانشگاه تا سطح ادونس زبان را در موسسه خونده بودم و یک ترم هم بود که رشوع به تدریس کرده بودم. انقدر دایره لغت و تلفظ و لهجه خوبی داشتم که مدیرمون هرازچندگاهی میومد تو کلاس من مینشست و میگفت کیف میکنم تو حرف میزنی. با ورود به دانشگاه، به دلیل عدم وجود نظم در واحدها و جسته گریخته بودن واحدها و نبودن سیستم درست تدریس همون چیزی هم که بارم بود از بین رفت. یعنی دانشگاه فقط به من مدرک داد. (اینو خیلی ها میگن، فقط حرف من نیست). تو موسساتی که هستم 80 درصد معلما مدرکشون غیرمرتبطه و زبان رو تو خود موسسات تا سطح تدریس دنبال کردن و به جرات میشه گفت از لحاظ روانی کلام خیلی بهترن، البته منکر نمیشم که زبان دانشگاهی از نظر گرامری قویترت میکنه کمه البته همون رو هم میتونی با مطالعه بدست بیاری. پس اگر بدنبال مدرک زبان هستی برو دانشگاه وگرنه آموزشگاه بهترین گزینه برای بالابردن دانش زبان است.
خدایا این همه استخوان داشتم چرادلمرا شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟