2777
2789

مامانم مجبور شد الان بره بعد برای شام میخواد ساندویچ مرغ درست کنه 

من الان هیچی نمیدونم 😐

اول مرغ رو بریزم تو قابلمه و آب بریزم روش چند دقیقه بزارم بجوشه؟ تا اضافاتش بره 

بعد که دوباره ریختم تو قابلمه تا بپزه چی بریزم توش 😐😭

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

اول بریز بزار بجوشه یه ربع 

بعد آبشو خالی کن دوباره آب بریز نمک زردچوبه فلفل پیاز خرد شده اضافه کن بزار بپزه 

حالا نمیدونم شما چطوری درست میکنی

بعد سرخش کن ریش ریش کن

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

اول بریز بزار بجوشه یه ربع بعد آبشو خالی کن دوباره آب بریز نمک زردچوبه فلفل پیاز خرد شده اضافه کن بز ...

مرسییی

فقط پیاز رو تا چه حدی خرد کنم؟

از وسط چهار تیکه کنم خوبه؟ 

یک روز خودم را خواهم بخشیداز آسیبی که به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارندو از اهمیت دادن بیش از حد به آدم ها و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترکِ خود نکنم 👑💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیییفقط پیاز رو تا چه حدی خرد کنم؟از وسط چهار تیکه کنم خوبه؟

خواهش میکنمم

یه کوچولو ریزتر چون دیگه بعدش میخوای بریزیش دور خیلی خودتو اذیت نکن😅

آهای نیلوفـ🪷ـر منـ...تـو مشکی مو فــــر‌ منـ....🕊🤍••••••نیلوفـرِ مو فرفریشـم💅🏻🤭✨🩷

خواهش میکنممیه کوچولو ریزتر چون دیگه بعدش میخوای بریزیش دور خیلی خودتو اذیت نکن😅

مرسی عشقم ❤️