2777
2789

بچها..

یکی از اشناهامون زن هم هست شیشه مصرف میکنه

عصبی هست.. یکبار داروهاشو ول کرده و خانوادش فهمیدن ک این مصرف داره بردنش بیمارستان اعصاب روان اونجا هردو باهم درمان شدن . الان یکماه هس اومده بیرون سلامت روانش خوبه خانوادش تازگی فهمیدن دوباره یواشکی داره مصرف میکنه..

بنظرتون باید چیکارکنن😔😔 اگ همچین تجربه ای داشتین بگین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بنده خدا بیماره ترک شیشه ام راحت نیس شیشه اسیب. جدی ب مغز می زنه

وسوسه شده…

دوباره رفته سمتش

باید چیکارکنه😭😭خانواده داره بچه داره همه ناراحتن همه رو اذیت کرده این مدت

باید مداوم تحت نظر روان پزشک باشه و البته باید بترسوننش که مثلا اگه مصرف کنی میندازیم زندان و اینا د ...

یکی بهش گفته 

گفته من وسوسه شدم. دست خودم نیست

باید باهاض حرف بزنن چی بگن؟

ببین کسی رو سراغ دارم که به خاطر زن و بچش ترک کرد و الان هم وضعش خیلی خوبه و زد تو یه کسب و کار خوب 

اما کسی رو هم سراغ دارم که بعد از چند سال دوباره از جیبش و از تو وسایلش مواد و دم و دستگاه مصرف مواد پیدا شد 

اون رو هم ترک میکنه رفتار های دیگش رو نمیتونه ترک کنه کلاً یه عمره درگیره 

زنش هم چون هیچ پشتوانه ای نداره مجبوره تحمل کنه 

پس بستگی به آدمش داره 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکی بهش گفته گفته من وسوسه شدم. دست خودم نیستباید باهاض حرف بزنن چی بگن؟

باید تحت نظر روان پزشک باشه حتما و تنها نزارید تا دم درم بره تا یه مدت و یه ترسی تو دلش باشه که اگه دوباره بکشی مثلا بچه هاتو نمیبینی یا پلیس خبر میکنیم میندازیمت کمپ یا زندان اینا زبون خوش حالیشون نیست و از محیطی که وسوسه میکنه باید دور بمونه 

باید تحت نظر روان پزشک باشه حتما و تنها نزارید تا دم درم بره تا یه مدت و یه ترسی تو دلش باشه که اگه ...

وقتی همه خوابن انجام میده..

الان پاشدن دیدن صبح بیدارشده رفته توی دستشویی صدای فندک زدن میومده.. باز خانوادش به هم ریختن😓

وقتی همه خوابن انجام میده..الان پاشدن دیدن صبح بیدارشده رفته توی دستشویی صدای فندک زدن میومده.. باز ...

خوب راه تهیه شو قطع کنید یا همون موقع که داره میکشه شده درو بشکونن بگیرن ازش اجازه ندید تنها بمونه یا تنها بیرون بره تا زمانی که از سرش میوفته

خوب راه تهیه شو قطع کنید یا همون موقع که داره میکشه شده درو بشکونن بگیرن ازش اجازه ندید تنها بمونه ی ...

بهش گفتن چرا میکشی صدا میومده

میگه دروغ نگین من کی کشیدم صدا نمیومده..

ب خودش نمیگیره اصلا

بهش گفتن چرا میکشی صدا میومدهمیگه دروغ نگین من کی کشیدم صدا نمیومده..ب خودش نمیگیره اصلا

خوب معلومه نمیگیره اصلا نباید بپرسید با بگید چرا ابن آخه خودش میدونست یا عقلش سر جاش بود که نمی‌کشیده‌اید هر بار بگیرید از دستش و مانع بشید بتونه بخره همزمانم تحت نیر روان پزشک باشه