2777
2789
عنوان

دخترای دهه هشتاد یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیزهوشان قبول شدم بعد دانشگاه تهران قبول شدم زبان انگلیسیم رو تموم کردم گیتار میزنم

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

دهه هشتادی محسوب میشم

روی دو زبان دارم کار میکنم 

بدمینتون حرفه ای تمومش کردم 

رزمی هم تا یه جایی رفتم 😂( آبی )

نویسنده ام 

منتظرم تا روزمه ام قبول بشه یه تا استخدام بشم 

کنکور قبول شده بودم ولی نرفتم ولی امسال حتما دانشگاه میرم 

موسیقی هم آموزش میدم ( الان تعطیلش کردم )و دستی بر چن ساز دیگه دارم

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

منم دانشجوی کارشناسیم یک کتاب مرتبط با رشتم با همکاری یک موسسه نوشتم که هنوز درگیر مجوزاشم دارم سعی میکنم یک مقاله بنویسم دوره های عملی مربوط به رشتم رو رفتم تا الان و وزنم هم زیاد بود حدود 10 کیلو کم کردم زبان هم در حال خوندنشم عضو یک گروه پژوهشی هم هستم دیگه فعلا موفقیت خاص دیگه ای ندارم متولد 83 هستم

چطور بورسیه شد؟ چی میخونه؟ هزینه هاشو دانشگاه میده؟

رتبه زیر ۱۰ کنکور بود پزشکی تهران رفت ولی انصراف داد  یه ازمونی هست آمریکا SATاسمش هیت اونم نمره 1600/1600 کامل گرفت و ایلتس 8.5 داره.

الان داره کارشناسی زیست میخونه اونجا 4ساله که بعدش MCAT بده و بره پزشکی.

بله هزینه ها رو دانشگاه میده

تنها ایرانی ای هست که تونسته کارشناسی فول فاند بگیره امریکا مقطع کارشناسی(قبل پزشکی) فاند ارائه نمیده مگه شرایط خاص

بنده که متولد ۵۸ ام.ولی خواهر زادم افتخار خالش😍🤍 متولد ۸۲ هست. پارسال پذیرش گرفت از استنفورد امریک ...

امیدوارم موفق باشه 

میتونم بپرسم چ رشته ای کدوم دانشگاه ؟

چجوری بورسیه گرفت رفت ؟

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌