2777
2789
عنوان

راهنمایی درباره خواستگار

88 بازدید | 5 پست

لطفا خواهری کنید بخونید...دانشجو سال ۵ پزشکی هستم از بعد کنکور تجربی که دادم شخصی بهم علاقه مند بود و تا الان هم که نزدیک ۶ سال هست می شناسمش بهم علاقه مند هست و متعهد تعهدش کاملا بهم ثابت شده هست و واقعا خیلی دوسم داره.مشکل اینجاست که دکتری تغذیه هست و من دوست داشتم همسرم پزشک باشه از نظر خانوادگی و فرهنگی هم کاملا بهم می خوریم اخلاق و شخصیتش هم واقعا دوست دارم هیچ مشکلی نمی بینم.

توو این ۶ سال یکبار دستم رو بدون اجازه نگرفته که من احساس امنیت کنم که خواستنش پاک هست.

(جز دست دادن جلو تر نرفتیم چون من نمی خواستم)

پیشنهاد های پزشک داشتم ولی همشون یه مشکل بدی داشتن یا اخلاقشون واقعا باهاش مشکل داشتم یا خانواده هامون از نظر فرهنگی تفادت زیادی داشتیم یا توو آشنایی از من درخواست ارتباط فیزیکی بیشتر از مرز هایی که خودم داشتن می کردن

حتی به مدت یک ماه وارد رابطه آشنایی هم شدم که اون پسری که دوسم داره هم می دونست وقتی کات کردم اومد بهم گفت تقصیر من بود که درست یادت ندادم جامعه چطوریه

حالا بعد ۶ سال از من تعهد واقعی و درست می خواد تکلیفش رو مشخص کنم واقعا عاشقمه همه جوره آرامش بهم میده

با ۱۰ میلیارد کمک مامانش کلینیک لاغری و تغذیه زده یک ماهی هست و گویا توو همین اول کار تقریبا ۴۰ تومنی داشته...

چیکار کنم به نظرتون؟

متاسفانه هر کاربری می زنم یه مشکلی داره قبلا گذاشتم ولی نمی تونم نظرات رو بخونم.

از دختر عموم که کاربریش رو بسته بود خواستم کاربریش رو بده بهم تا من استفاده کنم

صمیمی هستیم.

می تونم عکس هم بدم که از پشتیبانی درخواست کردم این کاربری رو دوباره باز کنن چون به درخواست خودشون بسته شده بود تاپیکش هم هست

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

پسره پسره خوبیه اون شما رو دوست داره واقعا ولی شما دوسش نداری، بنظرم باهاش ازدواج نکن چون تو تموم زندگیت همش چشمت دنبال کیس های بهتر می‌چرخه و هم اون و آزار میدی هم خودت و ، اگه واقعا میخواستیش وارد رابطه با افراد دیگه نمیشدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه فقط به خاطر این که پزشک نیست رد می کنی کارت اشتباهه. بدون  در نظر گرفتن این مسأله تجدید نظر کن و صحبت کنین. به نظر من ازدواج مثل مغازه نیست که بهترین رو انتخاب کنی. مقایسه ای نیست قسمتیه. باید ببینی می تونی یه چشم همدم و شریک زندگی ات در بالا و پایین زندگی بهش نگاه کنی  و روش حساب کنی. اتفاقا این که الان که ازدواج نکردید بدون اجازه دستت رو نگرفته نشان دهنده اینه که آدم امنی هست. 

چرا تو این مدت خودت و اونو بلا تکلیف گذوشتی ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .