اتفاقا سلیقه ام رو تحمیل نمی کنم من اصلا طلا استفاده نمی کنم روزمره فقط مهمونی جایی برم خیلی هم کم م ...
من خودم حتی جرات ندارم یک دستبند یا انگشتر دست بندازم همش تو کمدمه حتی طلا اب شده میخرم که دستم نندازم. اگر زنها بدونن چقدر دزد در کمین اونهاست اصلا طلا نمیندازن. یک مدت یک باند گرفتن تو گوگل سرچ کنی دست رنها رو با قمه قطع میکردن دست رو با النگو و انگشتر داخلش میدزدین. عموم پلیس هست تو زندان کار میکرد میگفت اعدامی اوردن که دست زنها رو بخاطر طلا قطع میکرده. یکم تو نت سرچ کنن خبراش هست ولی خب تو اخبار که نمیگن اینارو من نمیدونم چطوری بعضیا اینقدر نترسن و کلی طلا میتدازن تو خیابون حرکت میکنن. داداش خودم ازش گردن بند و گوشی ایفونش زدن و رو دست پاش با چاقو خط انداخته زورگیرا و هرگز هم پیدا نشدن.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی حرفت خنده داره.....شیر خشک چه ربطی به یارگیری داره آخه مادر عزیز..
حرفم خنده دار نیس یه جستجو کن ببین درباره کندی رشد مغزی پپتی جونیر خیلی گفتن که بعد ها منجر به دیر اموزی میشود شما یه پاسخ میدادی خیال منو راحت میکردی همین