2777
2789
عنوان

به نظرتون النگو خیلی زشت و ضایع هست برای خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 40 پست
اتفاقا سلیقه ام رو تحمیل نمی کنم من اصلا طلا استفاده نمی کنم روزمره فقط مهمونی جایی برم خیلی هم کم م ...

من خودم حتی جرات ندارم یک دستبند یا انگشتر دست بندازم همش تو کمدمه حتی طلا اب شده میخرم که دستم نندازم. اگر زنها بدونن چقدر دزد در کمین اونهاست اصلا طلا نمیندازن. یک مدت یک باند گرفتن تو گوگل سرچ کنی دست رنها رو با قمه قطع میکردن دست رو با النگو و انگشتر داخلش میدزدین. عموم پلیس هست تو زندان کار میکرد میگفت اعدامی اوردن که دست زنها رو بخاطر طلا قطع میکرده.  یکم تو نت سرچ کنن خبراش هست ولی خب تو اخبار که نمیگن اینارو من نمیدونم چطوری بعضیا اینقدر نترسن و کلی طلا میتدازن تو خیابون حرکت میکنن. داداش خودم ازش گردن بند و گوشی ایفونش زدن و رو دست پاش با چاقو خط انداخته زورگیرا و هرگز هم پیدا نشدن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خدا خیرت بده میشه کمک من کنی شما پپتی جونیر دادی؟پسرت مدرسه میره؟از نظر درسی چه طور بود ؟تمرکز داشت یادگیری خوبی داشت 

من اطرافیان هر کس پپتی جونیر داد بچه اش در یادگیری مشکل داره حالا دخترم باید بخوره 

سلام عزیزم خدا خیرت بده میشه کمک من کنی شما پپتی جونیر دادی؟پسرت مدرسه میره؟از نظر درسی چه طور بود ؟ ...

خیلی حرفت خنده داره.....

شیر خشک چه ربطی به یارگیری داره آخه مادر عزیز..

خیلی حرفت خنده داره.....شیر خشک چه ربطی به یارگیری داره آخه مادر عزیز..

حرفم خنده دار نیس یه جستجو کن ببین درباره کندی رشد مغزی پپتی جونیر خیلی گفتن که بعد ها منجر به دیر اموزی میشود شما یه پاسخ میدادی خیال منو راحت میکردی همین

حرفم خنده دار نیس یه جستجو کن ببین درباره کندی رشد مغزی پپتی جونیر خیلی گفتن که بعد ها منجر به دیر ا ...

به حرف خنده دار باید خندید 

پسر من مشکلی نداره عزیزم

حالا اطرافیان شما رو نمیدونم که مشکلشون چیه 

اگه درمانده نبودم که پیام نمیذاشتم که بخوای بخندی🥹

یه سرچ کوتاه هم کردم و دیدم فقط تو نی نی سایت همچین چرتی رو گفتن 

شما اطرافیان تون مشکل دیگه دارن که بچه ها دیر آموز میشن

یه سرچ کوتاه هم کردم و دیدم فقط تو نی نی سایت همچین چرتی رو گفتن شما اطرافیان تون مشکل دیگه دارن که ...

تو‌مدرسه دختر بزرگم یکی هست مادرش گفت و یکی هم در محل کارم از فامیل نیستن عزیزم 

ممنون جواب دادی