soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2482 عنوان خانوما دیروز رفتم سونو برای نی نی ببینید وزنش خوبه 127 بازدید | 5 پست دیروز ۳۵ هفته و ۴روزم بود دکتر گفت وزنش خوبه ۲۷۰۰ و خورده ای بود ب نظرتون کم نیس؟فت سفالیکه ینی تا اخر می مونه سفالیک ؟ خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️ 1404/01/06 | 08:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صورتی_خانوم_134 عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 10954 اره عزیزم وزنش خوبهاین ماهای اخرم زود وزن میگیرن بچه ها بالای 3 کیلو میشه بچت عشقخوباستاگریارخداییباشد:)✨ 👩❤️👨💍
1399parsa عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 6388 وزنش عالیه بله میتونه تا هفته آخر هم بچرخه خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3089 وزنش نرمال ولی میتونی خودتو تقویت کنی تا بیشتر وزن بگیریکته با کباب بخورچهار مغزشیرموز و ....اینا رو من خوردم دخترم به دنیا آمد ۳۹۰۰ بود سونو بهم گفت وزن جنین کم منم خودمو تقویت کردم خداروشکر دخترم وزن گرفت
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2482 وزنش نرمال ولی میتونی خودتو تقویت کنی تا بیشتر وزن بگیریکته با کباب بخورچهار مغزشیرموز و ....اینا رو ... خدا رو شکر عزیزم اینا رو که میخورم واقعا وزن خودمم خیلی بالا رفته بخدا ولی سعی میکنم این آخری بیشتر هم بخورم این چیزا رو خدا کنه با وزن خوب ب دنیا بیاد خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 3089 خدا رو شکر عزیزم اینا رو که میخورم واقعا وزن خودمم خیلی بالا رفته بخدا ولی سعی میکنم این آخری بیشتر ... عزیزم انشاالله به سلامتی زایمان کنی و یه نی نی تپل خوگشل سالم به دنیا بیاری