2777
2789
عنوان

مامانای باتجربه یه لحظه میاین

102 بازدید | 12 پست

سلام بچم نه ماههشه سوپش رو میکس نمیکنم  همینجور میخوره حتی بدون ابه مثل کته براش درش میارم ولی تکه های خیییلی ریز سیب یا حتی موز یا دونه انار نمیتونه بخوره تا میزاره دهنش زود عق میزنه و هرچه خورده بالا میاره چکار کنم عادت کنه راهنماییی میخوام لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم نه ماهشه و عین شماس تو اینجور مواقع ک اوق میزنه دو تا علت داره 

1 به سقف دهنش (کام) غذا چسبیده با دستت در بیار

2 زیادی تو دهنش غذا ریختی و هنوز لقمه ی قبلو قورت نداده 

من همیشه ناخن انگشت اشاره ی دست راستمو از ته میگیرم و روشو سوهان میزنم تا نازک شه ک در چنین شرایطی غذارو از حلقش بکشم بیرون برا من عادت شده و عکس العمل سریعی دارم بچم الان بهتره خیلی بندرت اوق میزنه کلا نگران نباش

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹

حواست به تیکه های درشت باشه مث دونه ی انار اینا میرن ته گلو گیر میکنن دکترا نمیتونن درشون بیارن فقط تولیا در میارن یکی از علایمشم غذا نخوردن بچست پسرم چهارماهش بود مهمون داشتم براشون البالومسما گذاشتم بعدش دیدم بچم اشتهاش کم شده بردم تولی براش وا کرد هسته ی البالو بود ک کپک زده بود خخخخ

خالم وقتی بچه بود حدودا سه چهار سال دونه ی هندونه گیر کرده بود و تا وقتی ببرنش تولی چون نمیدونستن همچین چیزیم هست دونه ها سبز شده بود و جوانه زده بود فکننننن

همیشه بهش میگم اگ اون جوونه هارو میکاشت الان اقتصاد هندونه ی کشور دست اون بود 😂😬😆

هیچکس نمیتونه به منو پسرم و همسرم زور بگه وحقمونو ناحق کنه ماسه تا شما همه 😍😍😍🌹🌹🌹🌹
انار رو بهش نده دونش ممکن توی گلوش گیر کنه اگه می خووای انار بدی ابش رو بگیر و حتما انار شیرین بهش ب ...

اصن جدا از دوس داشتن چیزای ترش با شیر ناسازگاری دارن و بدن تولید سم میکنه

دوست عزیز غذای بچه نه ماهه باید نرم باشه بچه های دو ساله  هنوز دونه های انارو نمیتونن بخورن چه توقعی از بچه نه ماهه داری غذاش رو کمی ابدارتر درست کن و محتویات سوپش رو هم با پشت چنگال نرم کن وگرنه نسبت به غذا حس بدی پیدا میکنه