2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بیشتر از ۲ ساعت باشه خورده باشی مشکلی ایجاد نکرده باشه هیچی اینا بیشتر از خانواده پرانول هستن فقط بیحسی؟

زنگ بزن اورژانس مشورت بگیر ولی نترس منم از این داروهای یواشکی خوردم حتی یکبار پرانول ۴۰ دوتا خوردم تا ۲۴ ساعت خوابم میومد

۶۸ بود نبضم نیم ساعت پیش یک ساعت قبل خوردم

الان ببین نبضت چنده ؟ خطرش رد شده بعد یکساعت این قرصا همون ۴۵ دقیقه اول حسابی اثر میکنن دیگه بعد یکساعت غلظتشون کم میشه اگه تا الان طوری نشده پس خطر اصلیش رد شده ولی بازم با اورژانس مشورت کن بعد خبر بده دختر گل

ببین همه داروها تا ۴۵ دقیقه به ا ج غلضت میرسن خطرشون تا همون تایم هست بعدش که گذشت خطرشون دیگه تا حدودی کمتره ولی بازم با اورژانس مشورت کن چون منم سابقه این کارارو داشتم میگم ولی خانواده های پرانول زیاد خطر ندارن مگر فشار خونت قبلش پایین باشه