2777
2789

نینیسایتیای عزیزم که همیشه همراه همدیگه اید.

طلاندارم ومیخوام النگو یادستبندبدل بگیرم میترسم همه بفهمن.چجوری بگیرم؟راهی هست معلوم نشه؟چیزی بزنم روش یاکاری کنم مثلا

ممنون دوستاااااان 

فکرنکنم بشع

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

نقره بگیرمثل طلاسفید مسمونه البته کارای  ظریفش روبگیرها

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما نباید طلایی باشه من سرویس طلام سفیده..شبیه نقرس

آخه نقره بگیرم قشنگ معلومه دیگه که طلانیست . آخه چندوقت پیش نمیدونم تو کدوم تاپیک بود یکی نوشته بود برای عروسیم بدل گرفتم آب طلازدم روش .دقیق یادم نیس

بدلیجات مارک خوب بگیری ظاهرشون با طلا مو نمیزنه...من میشناسم که خانمه شوهرش طلافروشه اما میاد سرویس بدل میخره..بهش که میگم میگه کسی شک نمیکنه

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
آخه نقره بگیرم قشنگ معلومه دیگه که طلانیست . آخه چندوقت پیش نمیدونم تو کدوم تاپیک بود یکی نوشته بود ...

نه بابا سرویس من واقعا شبیه نقرس

اب طلام می

شه ولی رنگش میره بعده یمدتی

من عاشق شوهرمو نینیمم...
بدلیجات مارک خوب بگیری ظاهرشون با طلا مو نمیزنه...من میشناسم که خانمه شوهرش طلافروشه اما میاد سرویس ...

جدی؟پس میگم چرا بعضی بدلا انقد قیمتشون باهم فرق داره ها . مثلا چه مارکی؟ به فروشنده بگم 

جدی؟پس میگم چرا بعضی بدلا انقد قیمتشون باهم فرق داره ها . مثلا چه مارکی؟ به فروشنده بگم 

بدلهای خیلی خوسکلی هست تو بازارراصلا هم رنگشون نمیره جاری من یه تک پوش بدل رو سه سال پوشید حتی باهاش حموم میرفت رنگش اصلا عوض نشد عین طلا بود

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...