2777
2789
عنوان

سه روز پیش از قهر برگشتم

248 بازدید | 9 پست

خانوادم فهمیدن دست روم بلندکرده بابام میگفت فقط طلاق 

ولی برگشتم. بخاطر دخترم، داشت نابود میشد بعد از خیانتش کلی قسم خورد ک اشتباه کرده و این حرفا 

بابام بهم گفت رفتی دیگه بابات نیستم ولی وقتی خواب بودن برگشتم..... تماس گرفت کلی حرف بارم کرد 

ولی دخترم داشت نابود میشد 

حالم ازش بهم میخوره توصورتش نمیتونم نگاه کنم وقتی صداش میاد حس مرگ بهم دست میده....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم برادخترت سوخت چندسالشه ؟

توچه شرایط سختی هستی ادم سنگ بشه مادرنشه 

دعامیکنم به زودی مشکلاتت حل بشه عزیزم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

پدرت بخاطر دخترش تو هم بخاطر دخترتان شاالله که برگشتی جلوی بچه دعوا و کتک کاری نداشته باشین گناه دار ...

نه میگه عصبیم نمیفهمم کتکت میزنم ولی حواسش هست اول بچه رو میبره جایی ک نباشه 

واقعا مادر بودن خیلی سخته 

به پدرت پیام بده بگو تو برای دخترت نگرانی منم برای دخترم 😔

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!