2777
2789
عنوان

چگونگی رفتار با جوان دارای مشکل

138 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان 

نماز روزه هاتون قبول

عیدتون مبارک😍

یه سوال دارم.. یه نفرومیشناسم  تو خونواده خیلی مشکل داره مامان و باباش اصلا محل بش نمیدن و جوری که بعضی مواقع باباشم میگیرتش به باد کتک

حدودا23سال داره و اینقدر که بعضی مواقع به پوچی میرسه و حتی به خودکشی هم فکرمیکنه 

میخواستم تجربیاتتونوبگید که که چه جوری باش رفیق شم و بتونم دوست خودم کنم که بتونه به زندگی دلگرم شه؟؟ 

تو چتر نجات بقیه نیستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگر دچار اختلال هست افراد دچار اختلال روان آدم رو پیر می کنند 

نمیگم نباید باهاشون مثل آدم رفتار کرد نه 

اتفاقا اون ها هم مثل ما آدمیزادند 

منظورم کلا این هست زندگی باهاشون خیییلی سخت هست چون تفکرات شون هم برای خودشون هم دیگران آزاردهنده هست 

ایشون باید تراپی بشه تا بتونه آرامش رو به خودش و دیگران برگردونه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تو چتر نجات بقیه نیستی

ولی به عنوان یه انسان. اونم انسان مسلمان وظیفه داریم تو مسائلی ک ازدستمون برمیاد کمک کنیم‌. مخصوصا اینجورجاها. اگ این فرد بتونه جلوی یه خودکشیو بگیره و این کارو نکنه چی؟ یا از دید مثبتش اگ بتونه یه نفر ک ب فروپاشی رسیده دلگرم کنه چی؟

عزیزم اگر دچار اختلال هست افراد دچار اختلال روان آدم رو پیر می کنند نمیگم نباید باهاشون مثل آدم رفتا ...

الان کاری که از دست من برمیاد چی میتونه باشه 

دچار اختلال نیست

تو زندگی سختی زیاد کشیده و خوشی ندیده

نزن این حرفو وقتی کاری از دستت برمیاد و دریغ کنی، به دور از انسانیته

برو خودتم اسیر دردای یکی دیگه کن که بهت بگن انسان خوبی هستی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ولی به عنوان یه انسان. اونم انسان مسلمان وظیفه داریم تو مسائلی ک ازدستمون برمیاد کمک کنیم‌. مخصوصا ا ...

ببین خوشگلم

یه وقتی هست تو به یکی کمک میکنی و آسیب نمیبینی

مثلا برای یه فقیر یه پرس غذا میخری

این آسیبی واست نداشت

یه وقت دیگه هست واسه طرف غذا میگیری جیبتم میزنه واسه پس دادن کیف پولت ازت باجم میگیره

کمک کردن اگه به قیمت از دست دادن سلامت روان تموم بشه ضرر زدن به خودته

تو سوپرمن نیستی بری وسط زندگی خراب دیگرون یهو بخوای همه چیو از نو بسازی، در غیر این صورت کمک نکردی، ایثارگری کردی

که ایثارگری (کمک به هر قیمتی) یه طرحواره روانیه

الان کاری که از دست من برمیاد چی میتونه باشه دچار اختلال نیستتو زندگی سختی زیاد کشیده و خوشی ندیده

چون به پوچی رسیدن و افکار خودکشی داره احتمالش هست یا در معرض اختلال باشه یا دچار اختلال 

البته تا مورد مصاحبه تشخیص دقیق حرفه ای قرار نگیره نمیشه زود قضاوت کرد 

و کاری که از دست تون برمیاد بهش بگید می تونم بهت پیشنهادی بدم اگر قبول کرد طوری که گارد نگیره تشویقش کنید حتما با یک تراپیست خوب و حرفه ای ارتباط بگیره تا اگر چیزی هم نباشه حداقل واسش پیشگیری بشه 

بعد بعد که مطمئن شدید حالش بهتر شده باهاش صمیمی و همراه بشید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈