2777
2789
عنوان

طبیعیه من حس عذاب دارم بعد خیانتش

150 بازدید | 10 پست

خیلی شوهرمو دوس دادم همونطور که تو تایپک قبل بود بهم خیانت کرد 

با مادرم در میون گزاشتم گف طبیعیه بچه داری بمون

بچم دوماهشه تنها هم نمیتونستم فعلا بزرگ کنم موندم

از اون روز دیگه با شوهرم صحبت نمیکنم نمیخوامش

شبا بزور میاد بغلم میکنه، مثل دلقکا میخواد منو بخندونه ،یا واسم گل میخره،یا منو میبره رستوران اینا دلم میخواد خفش کنم دلم از این همه حجم عاجزی پره 

منو احمق فرض کرده  میگه بیکار بودم نشستم نوشتم ولی دروغ میگه من مطمئنم همون شب پیشش بود خیلی دیر اومد 

میگه من یه تار موی تورو با هیچکی عوض نمیکنم خنوم میگیره 

دلم شکست تو دوران بارداری استراحت مطلق بودم به خودم نمیرسیدم میدونم ولی من مردم زنده شدم  هر روز بارداری زیر سرم بودم اون گف بچه دار شیم من نمیخواستم 

من آدم بی ریختی نیستما اندامم عالیه با اینکه دوماهه زایمان کردم ولی نه شکم دارم نه چیزی همه خیرت اندامم رو میخورن همه مات زیبایی من میشن هیچی کم نزاشتم براش میخواستم پشتم باشه نبود 

بچه داری سخته بچه الان خوابید شوهرمم پذیرایی خوابیده دیگه دلم نمیاد بیدارش کنم بگم بیا پیشم نمیخوام ناز کنم نمیخوام قربون صدقش برم نمیخوام حتی ببینمش من هیچوقت خودمو عاجز حس نکردم تا این روز

با خودم میگم حتما محبت نکردم چی کم گزاشتم که اینجور شد 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هووووف چقدر سخته زندگی چقدر سخته تو دلت غم باشه وو هیشکی درکت نکنه معلومه خیلی زیاد دوسش داشتی که ای ...

دیگه دلم نمیخوادشدیگه نمیخوام حتی قهرم کنم

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

اسی منم بعد زایمان اندازه تو دلم گرفت از شوهرم خیانت با جنس مخالف نبود ولی اندازه دردی ک تو میکشی درد کشیدم بهشم گفتم کاری ک باهام کرد برام برابری با خیانت بود 2 ماه بعد زایمانم پیش خواهرش اینا پشت سرم بهم فوش داد چون تو یسری چیزا دخالت کردن و پرش کردن اونم گفت مقصر منه فلان شده ام ، الان چندین ماه میگذره تازهه یکم با شوهرم خوب شدم بنظرتون من دارم سخت میگیرم؟؟ولی درد داشتا

اسی منم بعد زایمان اندازه تو دلم گرفت از شوهرم خیانت با جنس مخالف نبود ولی اندازه دردی ک تو میکشی در ...

اونم به سرم اومد بعد زایمانم مادرشوهرم خواهر شوهر پرش کرد طرف اونارو گرف شکنجه روحیم کردن اونم کشیدم 

اونم به سرم اومد بعد زایمانم مادرشوهرم خواهر شوهر پرش کرد طرف اونارو گرف شکنجه روحیم کردن اونم کشیدم

الان بچت چند ماهشه . من خودم خودمو بزور اروم میکردم دلم اتیش بود اما نگا ب بچم میکردم میگفتم گناه این چیه این دیگه ب این سن برنمیگرده چرا باید وسط دعوای ما و قهرای ما یسال و دوسال اولشو بگذرونه بخاطر بچم کوتا میومدم وقتی یهو  یادم میفتاد ک چطورپیششون پشتمو خالی کرد و بهشون بها داد تا دخالد کنن و یادش بدن باز بهم میریختم صبحا ساعت 6بیدارمیشدم بغض میکردم شبا تا نصف شبا از غصه خوابم نمیبرد

الان بچت چند ماهشه . من خودم خودمو بزور اروم میکردم دلم اتیش بود اما نگا ب بچم میکردم میگفتم گناه ای ...

دوماهشه